Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most melyikünk tetszik neki?
Van egy nagyon jó barátnőm, akivel általában együtt lógok. És a suliban is együtt szoktunk "lenni". És van egy fiú, aki bejön mind a kettőnknek. Csak azt nem tudom, hogy most melyikünk tetszik neki. Általában velem szokott szemezni. És azt a részét nem tudom eldönteni a "dolognak", hogy melyikünket szokta bámulni, mert, ahogyan írtam az előbb ált. együtt szoktunk lenni. És ezért nem tudom azt eldönteni, hogy melyikünket nézi.
Hogyan tudnám ezt eldönteni?
15/L
Elsővel 1-etértek.
Ha másképp derül ki, lehet szarabbul fog esni. Egyébként nem ritka, hogy ebben a korban több lány felé is futkároznak.
Ebben a korban még nem kell az életed párját keresni, elég csak tanulásnak, és nem a szexre gondolok!
De lehet hiába mondom, és csak 4-5 év múlva fogsz rájönni.
Aha. Értem én mind a kettőtöket, viszont eléggé szégyenlős vagyok és nem hinném, hogy csak úgy kitudnám mondani.
Valami más ötlet?
Amúgy tudod ki a srác ,nevét stb??
Mert ha igen facebook adatlap és ott általában az email cím az msn címe is!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!