Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy lehet elfelejtni egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elfelejtni egy fiút, aki tetszik?

Figyelt kérdés
Teljesen úgy sem fogom tudni, mert osztálytársak vagyunk. Csak azt szeretném elkerülni, hogy állandóan rágondoljak.
2016. aug. 9. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:
ne gondolj rá :) foglald el magad, beszélgess másokkal, foglalkozz a hobbyddal, főzz ,olvass lényeg hogy olyan ami lefoglal és nem gondolkozol :)
2016. aug. 9. 19:41
 2/6 anonim ***** válasza:

Mivel fiatal vagy, ez a fellangolas viszonylag gyorsan elmulik, felteve ha nem jottok ossze. Valoszinuleg rovid idon belul talalni fogsz egy masik sracot. Nekem volt olyan, hogy minden heten mas tetszett

16/L

2016. aug. 9. 19:57
 3/6 anonim ***** válasza:

Én is így vagyok vele.. 3éve az osztálytársam. Próbálj mással foglakozni,kikapcsolódni,kezdj el sportolni,rajzolj,zenélj,amihez kedved támad,de ne rajta járjon a agyad! ;)

17L

2016. aug. 9. 20:41
 4/6 A kérdező kommentje:
Oooh... Igazából már 2 éve tart ez az egész.:/ De azért köszönöm a válaszaitokat
2016. aug. 9. 22:19
 5/6 anonim ***** válasza:
Huh, elegge kitartó vagy;) nekem ugy sikerult, h mindig egy masik csajjal dumált, makd ossze is jott vele, plusz probaltam a hibáira figyelni, külső, belső, egyarant;)
2016. aug. 10. 02:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Miért akarod elfelejteni ha tetszik?
2016. aug. 20. 00:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!