Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes lenne tovább fojtatni?
Figyelt kérdés
Már több mint egy éve járunk de elég sokat veszekszünk és én valamivel mindig fel tudom idegesiteni de nem szándékosan és nem tudom mit tehetnék ellene ő meg sokszor megbánt de szerintem ő se szándékosan csinálja 16/L2016. aug. 1. 11:12
1/5 anonim válasza:
Nem érdemes foLYtatni szerintem..jobb lesz mind a kettőtöknek ha befejezitek.Vagy üljetek le és beszéljétek meg a dolgokat.
2/5 anonim válasza:
Én is sokat veszekszek a párommal mégsem gondolkodok ilyenen.:)beszéljétek meg
3/5 SIDLER22 válasza:
Át kéne gondolni hogy szeretitek-e egymást még egyáltalán ha ennyit veszekedtek.
4/5 A kérdező kommentje:
Igen szertjük egymást az biztos csak nem tudom hogy elég-e ahhoz hogy fenn is maradjon a kapcsolat
2016. aug. 1. 13:17
5/5 Ildike17 válasza:
De hát mounikám...
idegálaputba gyüttttem.
fojtacsuk e?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!