2. forgalmi vizsga után érdemes fojtatni?
tegnap buktam másodszor forgalmin..
az elsősegély és a kresz elsöre ment de itt nagyon izgulok...
vizsga előt vezettem 2 órát hibátlanul..
Akarod mondani "folytatni".
Egyébként persze hogy érdemes, lehet, hogy harmadikra pont sikerülni fog.
Fojtatni? Kit? Az oktatót a vizsgabiztossal meg? nem tudom, ezt neked kell érezni.
Folytatni érdemes, de kérdés, hogy mi miatt buktál? Lehet, hogy nem elizgultad, hanem más volt a baj.
Szerintem max 1x lehet elizgulni egy vizsgát. A következőnél már kiütközik, ha nem elég felkészült az ember.
Az oktatóm nagyon roszul készit föl
Mindig oda kell vezetnem ahol neki dolga van,ha elszurok valamit ordibál....
Most oktatót váltok eddig ugy néz ki.
Tudnám, miért csak most váltasz!?
Amint felmerül a gondolat, váltani kell.
Te tanuló vagy, nem tudsz vezetni... ezeket figyelembe véve (meg úgy általában is) semmi nem jogosíthatja fel az oktatót, hogy kiabáljon a tanulójával.
Mi is sokat ügyintéztünk, sokat telefonált mellettem, de SOHA nem emelte fel a hangját a kocsiban, ha valamit századszorra is elszúrtam, félreállított, lerajzolta, mit nem értek (értem én, csak nem megy!), beszéljük át, ha kell kocsiból kiszállva, gyalog nézzük meg, stb stb.
A legfontosabb szerintem, hogy soha ne érezd, hogy egyedül vagy az autóban. Az majd lesz, ha meglesz a jogsid.
Viszont váltás előtt érdeklődj körbe (fb, helyi csoport, kérdéskiírás, ki kit javasol... elég egyértelmű tud lenni), csak a biztosan jobra érdemes váltani.
A mostani autó egy Ford Fiste 2.0 TDCI motoros amire váltanék az egy Mercedes Benz 200 CDI.
De amugy mindegy,hogy milyen autó max.a méreteit kellene meg szokni :)
De köszi mindenkinek a választ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!