Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kitartani?
17F vagyok és szerlemes vagyok egy 16 éves lányba...8-ik ba ismertem meg és hát a ballagásig nemjutottam semmire mert a szülők nemhagyták. A szülők eléggé vallásosak így az is zavaró tényező lehet. Eléggé otthon ülő típus vagyok és nemszeretem a társaságot. A ballagás után rá 1,5évre ujra találkozgattunk. A szüleivel nagyon jóban voltam. Szexig soha de még csók ra se jutott sor :/ Valahogy elég érelenneg tartom. Sokkal félősebb mint gondoltam. Viszont elengedni soha se akart. Valahogy a barátságtol picit többnek tartotta a kapcsolatunkat. Viszont egy idő után úgy volt hogy mind a kettőnk úgy gondolta hogy ebből sose lesz semmi és már hagyni akartam mindent. Viszont ő már megint nemakart elengedni. Szép lassan végül elengedtem és titkoltam hogy ez nekem fáj. Ennek már lassan fél éve. Viszont egyszerűen nem megy ki a fejeből. Nincs olyan nap hogy ne gondolnék rá. Mikor másfél évig nemláttam akkor is azt mondták, hogy majd elfelejtem. Valahogy nemmegy és legbelül szeretném újra megpróbálni. Szerintetek érdemes???
Ui.: eléggé gyerekes a testem úgyszint mint az övé. Össz-vissz 170cm vagyok. Zenékbe a heavy metált hallgatok(ő viszont utálja)
Én az éretségire hajtok míg ő szakmára.
az 170 cm, a zenei ízlés amiket írtál teljesen elhanyagolható, szóra sem érdemes dolog, ha szerelemről van szó, így ezeken ne is rugózzál mert teljesen lényegtelen úgy ahogy van...
ami a lényeg, hogyha úgy gondolod, hogy van ebben még több, akkor lépned kell, beszélgetni a témáról vele, kérdezni, hogy ő mit szeretne és hogy képzeli a dolgokat, hogy tisztábban láss, és akkor mielőbb valami élhető körülményeket teremteni magatok köré, ennyi idősen járhattok is már, nincs abban semmi .. csak tudja mindenki, hogy ki mit akar, nehogy ábrándokba kergesd magad, pedig ő tök mást szeretne, vagy fordítva ...
a második lehetőség, ami ennyi idő után szintén megfontolandó ... ugye írtad hogy nem megy ki a fejedből ennyi idő elteltével sem ... magától nem is fog, 10 év múlva sem, ha nem jön valami új inger (új lány) az életedbe aki ilyen érzéseket tud kiváltani, ez pedig csak úgy lehetséges , ha ismerkedsz (nem otthon ülsz) és esélyt adsz a dolognak... ha találkoznál valakivel aki tetszik, hidd el, nagyon hamar elfelejtődne ez a saga, de így magától nem fog menni ...
szóval these are the options barátom, válassz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!