Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes kitartani?
próbálkoztál már azzal, hogy szembesíted neked milyen? tehát mondjuk nem csinálsz neki vacsorát, elmész valahova, hogy később érj haza.....vagy valahogy, hogy érezze milyen neked...talán utána elgondolkodna a dolgon...
21F
Mindenképp beszélj vele,és egyetértek az előttem levővel,szembesítsd valahogy azzal,amit csinál.
Remélem meg tudjátok oldani:)
talán ez a könyv tud még segíteni:
Gary Chapman: A szerelem pszichológiája
Az 5 szeretet nyelvről szól...pont azt tudod meg hogyan mutasd meg azt az oldalad 'akihez érdemes hazajönni' :) remélem segít, és boldogok lesztek együtt :) sok sikert!
Őszintén azért kezdek kételkedni és a kérdést is azért tettem fel, mert ha a jövőben gyereket vállalnánk, nem tudom mennyire lenne odaadó apja, bár egyértelmű hogy jelen állás szerint szóba sem jöhet baba,bár ő mindig mint jövendőbelijeként említ engem, pedig nem vagyunk jegyesek.
Köszönöm, meg fogok próbálkozni egyfajta rendszer bevezetésével és a könyvet is mindenképpen megkeresem!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!