Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig érdemes kitartani egy volt barátnőnél?
Figyelt kérdés
Úgy értem hány hónapig érdemes "harcolni" azért h visszaszerezhessem? Én október óta próbálom. Volt itt minden! Vers! 3 oldalas bocsánatkérőlevél! Emlékek felidézése! Bókkal teli üzenetek! Minden... És most mással van. (November közepe óta)
Mit tehetnék még?
2009. dec. 8. 15:26
1/18 anonim válasza:
Én azt mondom, ennyi volt. Kár tovább próbálkoznod. Ne alázd meg jobban magad!
2/18 anonim válasza:
elfelejtheted :( de mindenesetre hanyagolni kellene egyelőre főleg ha van valakije. ha esetleg hamar szétmennek és rájön hogy mégiscsak tevoltál az igazi akkor úgyis megkeres, ha nem meg jobb mielőbb elkezdeni felejtened, ha ennyire tepersz utána gondolom eléggé szereted, és akk nem 2 nap lesz hogy elfelejtsd :S
3/18 A kérdező kommentje:
15 kilót fogytam miatta... :) És nem voltam túlsúlyos...
2009. dec. 8. 15:34
4/18 anonim válasza:
Semeddig. Ha valaki elhagyott, nem fogod visszaszerezni, nem poénból szakított, hanem mert nem volt jó neki a kapcsolat. Ha ráakaszkodsz, csak azt éred el, hogy még jobban megutál. Olyan kevesen képesek ezt felfogni...
5/18 A kérdező kommentje:
Azért volt a szakítás, mert túl féltékeny voltam... És csöppet rámenős.
2009. dec. 8. 15:41
6/18 anonim válasza:
Én is emiatt hagytam ott az exbarátomat. Folyton nyomult, pedig megbeszéltük már az elején, hogy mindent a maga idejében. Elvárta, hogy amint van egy szabad percem, találkozzak vele, amíg jártunk, szinte semmi időm nem volt a barátaimra és a családomra sem. Rengeteget beszéltünk erről, mindig ígérgette, hogy megváltozik, de persze semmi. Miután dobtam, ő is jött a romantikus verseivel, meg a szép emlékekkel, bókokkal stb. és borzasztóan idegesített, hogy rám volt tapadva, mint egy pióca. Szóval el tudom képzelni, milyen lehet most az exbarátnődnek, és szerintem inkább szállj le róla.
7/18 anonim válasza:
miket tettél a nyomulás alatt? és miért lettél féltékeny?
8/18 A kérdező kommentje:
Héhé! Azért nyugalom. Én annyit vártam el h azért heti 2 találka legyen. És nem tapadtam rá annyira. Nem hinném h az tapadás lenne h azért minden nap váltsunk pár szót msnen meg ilyesmi...
2009. dec. 8. 15:51
9/18 A kérdező kommentje:
Azért voltam féltékeny mert egyre több fiúbarátja lett és szemem láttára ölelkezett 1-2vel. Azért ez elég kellemetlen. Nyomulás meg: volt olyan h 1 napig szó nélkül eltűnt...
2009. dec. 8. 15:53
10/18 anonim válasza:
Hát sztem hagyd békén főleg,h van valakie!
Ha szakít egyszer a mostani barátjával és SZERET téged,akk vissza fog menni hagyd egy kicsit élni!!!
Rem,h minden rendbe fog jönni és helyesen fogsz cselekedni!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!