Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a jó döntés? Fiatalság=bolondság, vagy megbecsülni a jót és kitartani mellete mert Ő igazán jó?
szerintem ne rabold annak a rendes srácnak az idejét!!!!
te r.i.b.a.n.c
te ezt a jó embert meg sem érdemled,
majd kifogsz valami izgalmasabb pasit, de tudod a leopárdból nem válik juhászkutyuka!!!!
remélem értesz...
majd a leopárd fog téged megcsalni!!!
de akkor meg is érdemled!!
24 l
sokszor a rendes az unalmas, aki családszerető az unalmas
aki izgalmas pasi az szórakoztató, hosszutávon meg jól megszívod vele
de nem maradj vele, ha idegesit, mert nem szereted igazán , ha meg tudtad csalni..
ne taktikázz! az érzelmeidre hallgass, csak ugy lehetsz boldog
23l
Őszinte vagy hozzánk, ismeretlenekhez, amiért leírtad, hogy mi játszódik le benned.
De ahhoz miért nem vagy őszinte, aki tényleg megérdemelné?
Valahol te is tudod már, hogy ez a kapcsolat úgyse tart örökké, főleg, miután megcsaltad.
Ne nézd hülyének a srácot, inkább engedd el.
Nekem itt akadt meg a szemem:
"de ellenben nagyon szeret engem és végülis én is jol érzem magam"
Ha csak megszokásból, szeretetből vagy mert "ő szeret engem"-ből vagy vele, ennek így semmi értelme. Tombold ki magad és ha rájöttél, hogy általad "rosszfiúnak" és "izgalmas" pasi egy idő után nagy kicseszés, akkor majd jobban értékelni fogod az ilyen pasikat, akibe nem mellesleg nem minden nap botlik az ember lánya. Szerintem engedd el egy időre és majd kialakul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!