Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meddig érdemes kitartani egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig érdemes kitartani egy volt barátnőnél?

Figyelt kérdés

Úgy értem hány hónapig érdemes "harcolni" azért h visszaszerezhessem? Én október óta próbálom. Volt itt minden! Vers! 3 oldalas bocsánatkérőlevél! Emlékek felidézése! Bókkal teli üzenetek! Minden... És most mással van. (November közepe óta)

Mit tehetnék még?

2009. dec. 8. 15:26
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sajnos, szerintem az elmondottak alapján SEMMIT sem tehetsz. Keressél más lányt, mert csak fölöslegesen emészted magad.
2009. dec. 8. 16:03
 12/18 A kérdező kommentje:
Nem tudok mást....
2009. dec. 8. 16:07
 13/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ki, meddig tartott ki?
2009. dec. 8. 16:41
 14/18 anonim ***** válasza:
Volt barátom 10 hónapja békülni akar..levelek,sms-ek bókok!.... :S
2009. dec. 8. 16:51
 15/18 A kérdező kommentje:
Akkor illene már megbocsátani, nem? :P
2009. dec. 8. 17:09
 16/18 anonim ***** válasza:

Nem fogok neki megbocsátani szemét volt velem

(3 évet voltunk együtt és 10 napot)

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

2009. dec. 9. 14:49
 17/18 A kérdező kommentje:
Szegény. :(
2009. dec. 9. 15:05
 18/18 anonim ***** válasza:
Hát én úgy látom, nem az a bajod, hogy nem tudsz mást, hanem hogy nem akarsz lemondani róla. Pedig jobban tennéd, mert ki tudja, hány lehetőséged lenne, de nem élsz velük, mert inkább emózol egy olyan csaj miatt, akit úgyse kaphatsz meg...
2009. dec. 9. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!