Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki belőle?
Figyelt kérdés
Kb 4hónapja járunk, de ma kiderült, hogy nem is igazából szeret, hanem úgy mintha a huga lennék, megegyeztünk, hogy megpróbáljuk újra, mindent kezdünk előlről, de én nem szeretnék benne újra csalódni
Kérlek segítsetek!
L14
2016. júl. 29. 15:27
2/3 anonim válasza:
Kerüld a társaságát, próbálj meg nem találkozni vele, és szépen lassan ábrándulj ki belőle. Így a legkönnyebb.
Ha pedig napi szinten találkozol vele, ugy egy kicsit nehezebb, de úgy is ki fogsz belőle szeretni, csak lassabban.
Hogyha pedig újra össze akar Veled jönni, mondj nemet, és két lehetőség van, ami szerintem jó. A döntés a Tiéd, hogy melyik a jobb
A) Bevallod Neki az egészet
B) Nem foglalkozol Vele, és több, mint valószínű, hogy futni fog utánad.
Remélem, tudtam segíteni
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, köszönöm :)
2016. aug. 10. 09:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!