Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy szeressek ki belőle?
Előre leszögezem, most vagyok szerelmes először.
Már az első látásra megfogott a tekintete a srácnak, már láttam első nap, hogy ő más, mint a többi fiú. Sokat elemeztem a testét, először bevallottam magamnak azt, hogy nagyon helyes(Nem ismertem, ekkor még egy szót sem beszéltünk). Aztán egyre jobban megtetszett, megismertem belülről, kielemeztem az öltözködését, megismertem úgy felszínesen a haverjait stb. Ekkor már azt is vevallottam, hogy bejön. De valami azert szemet ütött, a mozgása, a beszéde, az artikulálása más volt, mint a tobbi fiúé.
Aztán Kiderült, hogy az én nagyon közeli haverom a volt osztálytársa. Elmondta nekem, hogy a srac biszex. Először furcsa volt, azt hittem nem fogom tudni elfogadni, soha nem volt biszex barátom. De nem sok idő kellett feldolgozni.
Ezután osztályfőnök bejelentette, hogy decemberben, hogy műsort kell csinálnunk, mert bemutatkozó gála lesz.
Ekkor már a sráccal nagyon összehaverkodtunk, sokszor kiállt mellettem, mellettem beszélt, megvédett, segített ahol tudott.
A műsorban a főszerepet adta nekem. Megtanította nekem a koreográfiát, a helyes lépést, nekem a botlábú, merev hátú csajnak.
Aztán a haverja úgy rendezte a forgatókönyvet, hogy a srác és én lenyomjunk a színpadon egy táncot.
Ekkor már tényleg iszonyat közel kerültünk egymáshoz. Milliószor próbáltuk el a lépéseket. Ekkor már nem simán arra jöttem rá, hogy bejön vagy tetszik, hanem arra, hogy belezúgtam. Próbáltam hesegetni a gondolatokat, de éjjelente csak ő járt a fejemben.
Nem tudok küzdeni ez ellen az érzés ellen, ha meglátom olyan mintha lángolna a gyomrom, a szívem hevesen dobog a. Órán mindig mögötte ülök és nem tudom levenni róla a szemem.
S van sok hibája, hiába szembesítem magam vele, hogy pl erősen iszik, vagy dohányzik egyszerűen ha róla van szó nem tud zavarni, s ezen kívül pedig még vannak függőségei és rossz szokásai.
Számomra úgy érzem, hogy tökéletes, akárki akármit is mond róla.
Hiába próbálok az eszemmel gondolkozni, ha a szívem lángol érte.
De nem lehet köztünk semmi, csak egy remek havert lát bennem, aki csaj. Ezenkívül osztálytársam, tehát házinyúl.
Nem tudom mit csináljak.
Ki kell belőle szeretnem, de egyszerűen egyelőre nem megy.
Valali esetleg volt ilyen helyzetben? Ő mit tett?
Csak hasznos válaszokat kérek, nem oltogatásokat, és baromságokat!
Az elírásokért elnézést, nem hibátlan az érintőpanelem.
/L
Az 'erősen iszik' az azt jelenti, hogy minden hétvégén pénteken elkezd inni hányásig, aztán ezt folytatja vasárnap estig, és hétfő reggel tanul arra a napra.
Azzal, hogy dohányzik nincs sok bajom, nem láncdohányos, maximum 10 szál naponta, de ha elkezd inni 20 szál is kevés. A hétköznapokban ha kell eltudja hagyni a cigit, nincsenek elvonási tünetei.
Azonban nyugtatókat szed, egy délelőtt alatt vesz be hármat, azt, hogy délután és este mennyit vesz be nem tudom.
A droggal úgy áll, hogy rossz társaságban van, olykor ő is füvezik.
S akárki mond neki valami jó tanácsot azt mondja, hogy "A fiatalkort ki kell élni!". Én ezzel egyetértek, de nem ilyen gyakran és nem olyan lepukkadt társaságban, mint amilyenben jelenleg van.
Ha letenné azokat az álhaverokat akik belehúzták őt ezekbe nem lenne vele semmi probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!