Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon el tudnám csábítani?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 14 éves fiú vagyok, és jóban vagyok az egyik osztálytársammal (nyilván lány :D ) , és kb. tényleg ilyen jóbaráti viszonyban vagyunk, nekem viszont tetszik a lány, viszont ő szerelmes egy másik fiúba, aki kőgazdag és a fiú meg ugye leszarja őt, de azért tartják a kapcsolatot. A (hülye) kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám esetleg elcsábítani őt? Mert őt sem szeretik viszont, és engem sem, és ez így nem jó.2016. júl. 29. 14:11
1/8 anonim válasza:
Nem, mert ő valószínű egy anyagias és felszínes fiatal ribizli.
2/8 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, mivel ő kb. anyagilag szerintem egy szinten van velem, az a "nem gazdag, de jól él"-típusú, és amúgy meg tiszta jószívű és kedves a lány meg minden, csak az a baj vele, hogy egy ilyen **sz kell neki, aki még csak nem is törődik vele, mert ő tényleg a "felszínes ribizlikre" bukik.
2016. júl. 29. 16:51
3/8 A kérdező kommentje:
Ja és amikor kedves vagyok vele, akkor általában azt szokta mondani, hogy aranyos vagyok, de akkor nem értem, hogy miért a bunkókra bukik. -.-
2016. júl. 29. 19:00
4/8 anonim válasza:
Talán mert felszínes és anyagias?
A mondandóm nem azt jelenti, hogy a lány gazdag, hanem azt, hogy a gazdag csemetékre bukik.
5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, vagyis szerintem már ismerem annyira, hogy nem nézem ki belőle ezt. Ő tényleg szereti őt sajna, pedig nem érdemelné meg az a srác, mert egy **csög vele, és még amellett, hogy húzza a lány agyát, még más csajokat is felszedeget. (kb. ilyen hetes kapcsolatai lehetnek vagy én nem tudom)
2016. júl. 29. 20:26
6/8 anonim válasza:
Szerintem hívd el valahova vagy ha szereti a forró csokit / kávét akkor vegyél kettőt -egyet magadnak egyet neki- és add neki aztán ha megkérdezi hogy miért kapom mondjuk monnd azt hogy 1+1 akció volt és a másikat úgy gondoltad hogy neki adod.😊
7/8 anonim válasza:
Szereted vagy csak tetszik?? Amúgy a lanyok szeretnek "lelkizni". Próbálj vele kisse bizalmasabb dolgokrol is beszelni, de azert ovatosan. Ne legyel nagyon nyomulos es "jofiu". Legyel kisse titokzatos es ne tarulkozz ki neki teljesen mert megun.
8/8 A kérdező kommentje:
#6 : Köszi, ez jó ötlet. :)
#7 : Hát kicsit szeretem, de még nem vagyok teljesen szerelmes belé. Amúgy köszi a tanácsod, megfogadom. :)
2016. aug. 2. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!