Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vajon el tudnám csábítani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon el tudnám csábítani?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 14 éves fiú vagyok, és jóban vagyok az egyik osztálytársammal (nyilván lány :D ) , és kb. tényleg ilyen jóbaráti viszonyban vagyunk, nekem viszont tetszik a lány, viszont ő szerelmes egy másik fiúba, aki kőgazdag és a fiú meg ugye leszarja őt, de azért tartják a kapcsolatot. A (hülye) kérdésem az lenne, hogy hogy tudnám esetleg elcsábítani őt? Mert őt sem szeretik viszont, és engem sem, és ez így nem jó.

2016. júl. 29. 14:11
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Nem, mert ő valószínű egy anyagias és felszínes fiatal ribizli.
2016. júl. 29. 14:13
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez hülyeség, mivel ő kb. anyagilag szerintem egy szinten van velem, az a "nem gazdag, de jól él"-típusú, és amúgy meg tiszta jószívű és kedves a lány meg minden, csak az a baj vele, hogy egy ilyen **sz kell neki, aki még csak nem is törődik vele, mert ő tényleg a "felszínes ribizlikre" bukik.
2016. júl. 29. 16:51
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja és amikor kedves vagyok vele, akkor általában azt szokta mondani, hogy aranyos vagyok, de akkor nem értem, hogy miért a bunkókra bukik. -.-
2016. júl. 29. 19:00
 4/8 anonim ***** válasza:
65%

Talán mert felszínes és anyagias?

A mondandóm nem azt jelenti, hogy a lány gazdag, hanem azt, hogy a gazdag csemetékre bukik.

2016. júl. 29. 19:24
 5/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem, vagyis szerintem már ismerem annyira, hogy nem nézem ki belőle ezt. Ő tényleg szereti őt sajna, pedig nem érdemelné meg az a srác, mert egy **csög vele, és még amellett, hogy húzza a lány agyát, még más csajokat is felszedeget. (kb. ilyen hetes kapcsolatai lehetnek vagy én nem tudom)
2016. júl. 29. 20:26
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hívd el valahova vagy ha szereti a forró csokit / kávét akkor vegyél kettőt -egyet magadnak egyet neki- és add neki aztán ha megkérdezi hogy miért kapom mondjuk monnd azt hogy 1+1 akció volt és a másikat úgy gondoltad hogy neki adod.😊
2016. aug. 2. 11:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Szereted vagy csak tetszik?? Amúgy a lanyok szeretnek "lelkizni". Próbálj vele kisse bizalmasabb dolgokrol is beszelni, de azert ovatosan. Ne legyel nagyon nyomulos es "jofiu". Legyel kisse titokzatos es ne tarulkozz ki neki teljesen mert megun.
2016. aug. 2. 12:12
 8/8 A kérdező kommentje:

#6 : Köszi, ez jó ötlet. :)

#7 : Hát kicsit szeretem, de még nem vagyok teljesen szerelmes belé. Amúgy köszi a tanácsod, megfogadom. :)

2016. aug. 2. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!