Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most vajon szerelmes vagyok vagy csak a hiányát akarom pótolni?
Tudni kell rólam hogy eddig a srácok 9/10-ede kihasznált,szóval nehezen bízok meg fiúkban. Szóval volt egy srác akiben tényleg megbíztam meg elhittem hogy rendes.Mígnem rámnyomult..elkezdett fogdosni meg próbált leteperni meg rámfeküdni egy parkban..én elutasítottam,azóta nem is keres meg nem adja semmilyen jelét az érdeklődésének felém.Egyszőval kihasznált.Én olyan vagyok aki egy ilyen után sír és depressziós lesz(igen komolyan az voltam de pszihologushoz nem mentem el,megpróbáltam egyedül leküzdeni)Így lett ezután is..teljesen rossz kedvem volt,semmihez nem volt hangulatom,de aztán valahogy facebookon ráakadtam egy srácra.Elkezdtünk dumálni,kölcsönös a szimpátia,bejövök neki,csak én nem tudom eldönteni hogy mi is van.Mert egyszer tök odáig vagyok érte hogy milyen cuki,máskor meg idegesít a nyálas szövegeivel..😕És lehetséges hogy szerelmes lennék belé (vagyis inkáb használjuk a bejön szót),vagy pedig így akarom elérni hogy a másik srác miatt ne legyek kikészülve/egyfajta gondolatelterelésre vagy felejtésre "használom" ?
Vagy más lehet a háttérben?
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!