Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerelmes vagyok? Mit te...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerelmes vagyok? Mit te tegyek, ha ő nem?

Figyelt kérdés

Tehát íme a történetem :

Van egy fiú az osztályban.Magas, helyes, kedves, nem beszél sokat, de nem szűkszavú, nem visszahúzódó, jófej intelligens. Amikor abba az osztályba kerültem (új voltam), még nem volt vele semmi, nem is beszéltünk. Végül az első hónap után padtársak lettünk, egy idő után annyira jóban voltunk, hogy bármit elmondtunk egymásnak, bíztam benne, ő is bennem.Nem tetszett, vagyis nem éreztem iranta többet, csak jó barátok voltunk. Később összejött az egyik legjobb barátnőmmel, nagyon örültem nekik.2 hónap után a barátnőm szakított vele (igazából nem is tudom, miért, nagyon jól megvoltak) , a padtársamat (azt a fiút, akiről szó van) ez eléggé megviselte. Elmondta, hogy nem alszik, nagyon szomorú stb. Nagyon megsajnáltam, bár nem csak én, sokakat megviselt ez a dolog. Természetesen a barátnőmnek nem mondtam vissza semmit,hiszen nagyon jóban vagyunk, nameg , őt nem is érdekelte már a volt barátja, hogy hogyan éli ezt meg. Közben ezelőtt pár hónappa jött egy lehetőség, hogy elköltözünk az országból. Nem akartam a fiúnak szólni, csak később, bár így is tartogattam ezt pár hónapig, de még nem volt komoly. Főleg akkor azért nem, mert ugye akkor szakítottak vele, szomorú volt. Végül egy hét után mégis kiszedte belőlem, ugyanis eléggé szomorú voltam, meg a barátnőim is, plusz sokat mentünk az adott helyre utazni suli közben, ahova költöznénk (ugyebár én erdélyi vagyok, magyarországra mennénk ). Amikor megmondtam neki, annyit mondott, hogy hogyan tudom itt hagyni a barátnőimet. Egész nap szomorú volt, láttam rajta. Pár hét után jött az évvége, rámírt, hogy sajnálja, hogy megyek. Akkor kicsit tetszett. Küldtem a barátnőmnek, hogy mit írt, ő meg a tudtom nélkül megkérdezte, hogy tetszem-e neki. Amikor a barátnőm szólt, hogy tetszem neki , hirtelen elöntött a boldogság. Pár nap múlva mentünk osztálykirándulásra. Amikor jött a kirándulás, kerültem vele a szemkontaktust, nem akartam, hogy elpiruljak, vagy zavarba jöjjek, mert ugye akkor tudtam, hogy tetszem neki. Viszont ő többször is rámnézett, amikor meg jött a téma, hogy jövőre nem leszek osztálytárs, ő is szomorú lett, általában terelte a témát, vagy egyszerűen nem szólalt meg. Aztán vége lett ennek a "nemmerekránézninehogyzavarbajöjjek" dolognak, ugyanis sokat beszélgettünk, mint máskor.Észrevettem, hogy közeledni próbál (mellettem akart mindig lenni), amikor csak tudott velem volt, ha meg nem tudott, akkor közelemben . A kirándulás után egy nappal irogattunk viberen, és valahogy szóba került a régi kapcsolata, és megkérdezte, hogy nekem most ki tetszik. Kicsit megijedtem, bár tudtam, hogy tetszem neki. Megírtam, hogy ő. Igazából nem tudom, hogy fogadta, csak annyit, hogy ráírt a barátnőmre (akinek elmondta, hogy tetszem neki, jóban van vele) , hogy Úristeeen. Aztán nekem írta, hogy sajnálja, hogy elmegyünk. Utána meg írtunk máskor is egymásnak. Csak rá tudok gondolni, egy ideje nem írt, de asszem nagyon elfoglalt. Úgy tűnik, hogy nem költözünk különböző okok miatt, de ez sem biztos. Nem szóltam senkinek.

Ugyebár a két szó között, hogy "tetszik", meghogy "szeretem/szerelmes vagyok/többet érzek iránta" van külömbség. Kezdem érezni, hogy én többet érzek, de nem tudom, hogy ő igen-e? Mindig írja, hogy hiányozni fogok stb. Csak teszem neki, vagy többet is érez? És ha osztálytársak leszünk újra, akkor ugyanazt fogja érezni a nyár végére irántam ? Nem?

Ezekre szeretnék értelmes válaszokat kapni. Köszi

14/L

2016. júl. 25. 15:42
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem olvasom el, mert túl hosszú. Ha ő nem szerelmes hagyjad békén, fiatal vagy még majd lesz más.
2016. júl. 25. 15:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Az elsőné' a pont, de én elolvastam a teljes sztoridat, így még hozzá tudnék tenni párat.

Akkor szerintem... hagyjad békibe' most. Ezt az egész témát pihengesd addig, ameddig biztosan nem tudod.

(OFF

Milyen fura... A magyarul beszélők sohasem mondják azt, hogy Romániában lakok, hanem azt, hogy Erdélyben... Talán rasszizmus? :D)

ON Szóval ami a tényleges fogalom: az idő. Aztán majd az idő vasfoga hadd döntse el, ki, merre, hova. Úgyis. Az ember legnagyobb ellensége az idő.

És utolsó gondolatként:

"Az ember azt látja, amit látni akar, vagy amit láttatnak vele."

Ennek az idézetnek a problémádhoz köze van, de fejtsd ki te, tudod mit jelent.

És ne feledd...

Az Időt.

2016. júl. 25. 17:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Mondd meg neki hogy lehet nem költöztök, de csak neki és kérd meg, hogy tartsa titokban, mert ha esetleg mégis csak költözni kell akkor nem akarod a huza-vonát.

Baj nem lehet belőle ha megmondod neki.

Csinálj egy „random” találkát, de ne feledd, hogy Ő A FIÚ, neki kell kezdeményeznie!

Hajrá!

2016. júl. 25. 17:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Lehet szerelmes vagy.

Ha ő is az lépni fog.

2016. júl. 26. 01:15
 5/5 A kérdező kommentje:
Sztem akkor majd még kis idő után elmondom, hogy lehet, hogy nem megyünk. Nagyon köszi a valaszokat mindenkinek!
2016. júl. 26. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!