Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor most szerelmes vagyok?
Figyelt kérdés
Van egy srác akit kb egy éve ismertem meg és mindig egyre jobban tetszett, de mostanába, ha meglátom, egyből émelyegni kezdek és rohadt gyorsan ver a szivem, és begörcsöl a hasam. Már ha rágondolok, furcsa érzés fog el. Ez előtt a srác elött egy másik fiu tetszett 6 évig, de rohadt béna voltam ugyhogy semmi nem lett. eddig azt gondoltam hogy az előző srácba nagyon szerelmes voltam, de nála nem voltak ilyen erősek ezek az érzések amiket itt az elöbb leirtam. Az meg a másik fura dolog hogy fogalmam sincs mi tetszik benne(a mostaniba). Egyszerüen tényleg nem tudom. Az előző srác rohadt jól néz ki, de ő nem egy olyan adonisz, inkább átlag srác. Szóval szerintetek szerelmes vagyok? És az előző srácba nem is voltam igazán? 15/L2016. júl. 23. 23:02
1/2 anonim válasza:
Mostani srác: hormonok
Megkívántad, ennyi. Le lehet hurrogni, hogy még 'csak' 15, de be kell látni, hogy szinte minden egyes korosztály egyre gyorsabban érik.
Az ősi ösztönök beindultak, érdemesnek tartja a tested 1-2 dologra. Üdv a felnőttek világában.
2/2 anonim válasza:
Lehet csak fellángolás, várj egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!