Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért nem vagyok benne teljese...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem vagyok benne teljesen bizos h szerelmes vagyok? 17L

Figyelt kérdés

A pasim 18 éves

Szeretem, imádom, vele akarok lenni, belsőleg az esetem nagyon, az átlagtól jobban néz ki.

De nem gondolok rá órákat, nem panikolok ha aznap nem látom. Viszont van helye a szivembe csak ugy nem érzem azt a szerelmi bizsergést. Eddig tudtommal sose voltam szerelmes nem is volt kibe. O bevallotta h szerelmes.

Szoval most mi van. Szimplán szeretem vagy szerelmes vagyok csak azt hittem h más a szerelem?

2016. júl. 22. 01:22
 1/6 anonim ***** válasza:

Mióta vagytok együtt?

Lehet már kialudt a láng ha régóta.

Ha meg csak rövid ideje lehet még nem gyúlt meg a láng.

Egy szinten csak szereted, más kulomben nem lennétek együtt.

2016. júl. 22. 01:43
 2/6 anonim ***** válasza:
Különben*
2016. júl. 22. 01:44
 3/6 anonim ***** válasza:
Mennyetek el több helyre ahol egyedül lehettek,beszélgessetek..stb
2016. júl. 22. 01:58
 4/6 anonim ***** válasza:
17 évesen ne is várj többet. Még nem vagy érzelmileg se labilis, majd később felnőtt korodban más lesz a helyzet, nem aggódnék emiatt.
2016. júl. 22. 03:48
 5/6 A kérdező kommentje:
1 hónapja. Nagyon jol kijovunk
2016. júl. 22. 21:15
 6/6 anonim ***** válasza:
Az érzés még kialakulhat. Ne add fel egyszerre. KEzdetben nem mindig kölcsönös a kapcsolatban a szerelem.
2016. júl. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!