Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretnek nektek meselni egy szerelmes storyt es a vegen lenne par kerdesem. Hogy megvilagosodjak ki is hibazott ugymond?
Nem is tudom hol kezdjem xdd
Ugy ismertem meg hogy egy suliba jarunk. Ő 12.es lesz lassan 18 eves.
Egy gyonyoru kekszemu barna haju lany aki kicsit vagyis pontisan 2cm vel magasabb mint en. (175-177)
Nagyon sokaig hajtottam ra, beszelgettem vele egesz nap. Mindent kiprobaltam 3x vallottam szerelmet es mind a 3 kudarcba fulladt. Aztan megtortent az attores megcsokoltam sokaig titkoltuk mert nem akarta hogy a baratnoje is megtudja akivel sajnos voltak bajok... hà es igen osszejottunk megtudta a baratnoje rogton rosszba lettek. Mi ketten ottmaradtunk es szerettuk egymast ment is ez 2 honapon keresztul. Annyi emlek es annyi programunk volt hogy azt elkepzelni is nehez. Minden nap iskolaifoben vartam a vonatnal hogy mikor erkezik persze reggel elotte edzesre jell mennem igy 4 kor keltem azert mert vele akartam lenni a parkban mindig beszelgettunk csokoloztunk ha ugy volt még angoloztunk is h ne bukjon meg. Az eper a kedvenc gyumolcse egyszer kitalaltam veszek neki egy epres uditot delutan ugyis jon hozzam es meglepem hat rohadtul voltam 5 boltba aztan kinn nagyn messze talaltam egyet volt vagy 500 ft de legalabb talaltam xdd nagyon orult neki . Aztan meg volt olyan is amikor egy kis tacskotol ugy megijedtem hogy meg akar enni hortelen a semmibol jott epp vele setaltam azt ilyat ugrottam igen nem epp ferfias de ez is egy boldog vagy ha nem is az de legalabb vicces emlek. Mentunk osztalykirandulasra elkisertem plussz fonek buszon beszelgettunk nezelodtunk elveztuk az eletet furodtunk a Balcsiba azthittem lefagy a .. xdd hideg volt 😂😂.
Nagyon sok szep emlek tortent akkor amik felejthetetlenek lettek. Aztan egyszer csak mondta nekem a baratnom hogy beszelget egy fiuval de ne ilyedjek meg mert csak baratok. Na igen a gyereket ismerem ugymond baratom volt. Mondtam persze nyugodtan beszelj vele gondoltam miert ne. Aztsn a gyerek megtudta hogy van barstja es hogy en ramirt annyit ''bocsi hogy szarkerult a levesbe'' ilyenkor jottem ra hogy tetszik neki is a baratnom. Aztan eltelt par nap megmondta nekem a baratnom hogy vele tancok majd szalagavaton. En csodalkoztam hogynmiert nem velem hisz en vagyok a parja es most 5v6 cm mit szamit?! Megegyeztunk hogy tanvolhat vele de a sajatomon en is massal fogok. Aztan par nap mulva szakitott velem azzal az indokkal hogy ha minden kis aprisagon osszeveszunk mi lesz kesobb. Xdd hat mondtam ha egy kis aprosagert szakitasz es nem beszeljuk meg akkor en se tudom. Megbeszeltuk irt egy hosszu levelet hogy mennyire szeret stb megbocsajtottam de a szivem darabokban volt. Aztan kicsit feltekenykedtem szerinte. Pl rola almodott hogy csokoloznak (tudom h csak alom de akkor se esett jol) aztan rgyik nap vele voltam mentunk mindenfele es irja fb n hogy mit csinal annak a gyereknek. Termeszetesen ugy hogy a nevem el se hangzott ugy mintha egyedul csinalna. Tegnap meg elmeseltem sz egyik almom azt volt benne hogy ok megcsokoljak egymast es elottem hazudnak. Mivel ugy beszeltuj meg hogy oszintek leszunk gondoltam kozlom vele. Aztan leultunk egy padra es mondta hogy tudja a gyerek is hogy van baratom. En meg rendben van csak annyit kerek neha neha amikor vele beszelsz kb heti egyszer mondd meg van parod hogy minnel elibb leakadjon rolad persze baratsag maradhat csak lassa milyen elkotelezett vagy irantam. Erre nem kaptam valsszt es ugy tunik hogy az a gyerek a B terv ugymond es ezert beszelgetnek. Aztan szunetet tartunk most vagy mit. Jonnek a kerdesek xdd
Szerintetek annyura fontos 6 cm magassagkulonbseg hogy ne a parjunkkal kene tancolni egy szalagavaton?
Azert szakitott velem elsonek mert talalkozni akart vele ugymond engedely vagy a tudtom nelkul.?
Szerintetek feltekeny vagyok vagy mindenki az lenne ilyen helyzetbe?
Szabad szeretni es kezzel labbal ragaszkodni egy olyan emberhez akinek a kulsosegek a fontosak es nem az ami belul van?
1.Nem számit
2. Szereintem azért szakitott veled hogy a másik gyerekkel összejöjjön csak nem jött be neki.
3.Mindenki
4.Szard le az ilyet
1. Abszolút nem.
2.Ezt nem tudhatjuk.
3.Féltékeny vagy és teljesen normális, én is az lennék.
4. Nem lenne szabad, de nem tudod irányítani az érzelmeidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!