Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha életem értelme egy színész?
Két éve 'beleszerettem' egy színészbe egy színdarabban és már akkor, az első pillanatban éreztem hogy ez egy mindent elsöprő dolog, érzelem kezdete. Mindig is rajongó típus voltam, sok sztárért odavoltam már, de azok teljesen mások voltak, egyiküknél sem éreztem még Így. Valahogy úgy érzem, hogy Ő életem szerelme és soha nem lennék képes mást szeretni, senki más nem érdekel, csak Ő, az én szememben tökéletes. Személyesen is volt szerencsém megismerkedni vele, tisztában vagyok néhány 'hibájával' is de nekem a hibáival együtt tökéletes úgy ahogy van... Persze Ő csak egy átlagos, talán kicsit túlfűtött, túlbuzgó rajongóként tekint rám, mert végül is tényleg az vagyok bizonyos szempontból. Persze ezt megértem, Ő 15 évvel idősebb nálam és nős, én meg 17 vagyok... Nem is akarnék soha sem 'kikezdeni' vele, meg sem fordulna ilyen a fejemben de akkor sem tudnék senki mást így, ilyen intenzitással szeretni... Először pár hónap után még nem aggódtam, de most már tényleg nagyon régóta tart és minden egyes nap jobban és jobban szeretem mint az előtte való nap. A nap 24 órájában Rá gondolok, ha nem vagyok ébren, akkor vele álmodok... Videókat, képeket nézek róla folyamatosan, a telefonom csurig van vele... Barátaim szerint is ez már beteges. Mit tehetnék?
Egy tanácstalan 17 éves lány...
Ez egy kicsit tényleg beteges ,probákd meg elfelejteni,tudom,hogy nehéz és hogy könnyű beszélni,de na.
Remélem tudtam segíteni és sok sikert!!
Hm... teljesen dettó én is így vagyok..csak nekem nagyon gáz... 40 évvel idősebb..és nem is találkoztam vele..én sem kezdenék ki vele,és nős is,de ezek annyira olyan dolgok,hogy úgysem lenne belőle semmi... Én úgy szerettem bele,hogy a példaképemmé is vált,hiszen színész szeretnék lenni..és nem csak a helyes arca,haja,és szemei fogtak meg,hanem az is,hogy milyen hasonló volt a gyerekkorunk..tudom,hogy nem lesz semmi,éppen ezért megtartom magamnak egy olyan szerelemnek,akire egyben felnézek,és megnyugtat..megnyugtat ha hallom a hangját,ha a képeit nézegetem,de tudom,hogy ezt így nem lehet..szerintem szeretet/szerelem hiányosak vagyunk..jól gondolom,hogy nincs pasid? Nekem nincs sajnos,és talán ezért is találtam meg magamnak őt...biztos lesz barátom majd férjem,de ő megmarad mindörökké <3 Lehet ezt okosan is csinálni,ahogy idősödsz,egyre kevésbé lesz heves ez az érzelem,de ugyanúgy szeretni fogod hidd el,csak egészségesen! Engem is betegesnek tartanak,de nem kell róla tudnia senkinek,itthon a 4 fal között bármikor lehet róla képet és videót nézni..csak a legjobb bnőm tudja,hogy nekem van ilyen szerelmem,mindenki más elől titkolom..és tisztában is vagyok azzal,hogy nem lesz semmi köztünk,lehetetlen,de egy példakép,rossz napokon mosolyt csaló emberre fogok emlékezni,aki életem végéig a kedvencem marad,de ugyanakkor majd egy boldog kapcsolatban fogok élni(remélem) :D
Tudom,hogy hosszú és zagyva,de ha gondolod írj rám,és beszélgethetünk,meg jobban átfogalmazom a gondolataimat xd)
Ó és azt kifelejtettem,hogy 16 éves vagyok xd (én lényegesnek érzem,hogy ezt tudassam..igen xd)
Szóval keress magadnak pasid,őt meg tartsd meg egy szép emléknek,amit ha rossz napod van,akkor újra "előveszed" ;)
Kedves Fülemülü!
Pontosan így érzek én is, és jól sejtetted, nincs párkapcsolatom. Remélem így lesz, ahogy mondod, és szépen halványodik majd ez az érzelem, de valamilyen szinten örökké megmarad az én Kedvencem :) <3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!