Kezdőoldal » Szórakozás » Filmek, sorozatok » A lostnak van valami értelme?

A lostnak van valami értelme?

Figyelt kérdés

Mindenki azt mondja h jó nagyon meg érdekes. Én beleneztem az első két részbe és nem a legjobbnak tűnik.

A prison break ezerszer jobb az biztos.

Mit nézhetnek ami kőkemény akció tele váratlan fordulatokkal, és hasonló mint a prison break

2013. máj. 26. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:

Az általad említett 2 sorozat teljesen egyedi stílust képvisel. A Szökés és a Lost is az elmúlt évek legjobb sorozatai között van. Én mindkettőt imádtam. A Lost inkább a karakterek kibontásáról éa a misztikumról szól. A Szökés pedig totál akciósorozat, különlegességekkel.

Ha tömény akciót akarsz, akkor ajánlom a Zöld íjászt, Walking Dead-et...

2013. máj. 26. 21:55
 2/4 anonim válasza:
60%
A lost első pár évada k_tyafasza a végéhez képest. :D
2013. máj. 26. 22:42
 3/4 anonim ***** válasza:

az előzőnek igaza van, végre valaki, aki nem fikázz a végét :D

ha tetszett a szökés, egész biztos tetszeni fog a 24. Valós időben játszódó akció sorozat, tehát 1 perc műsoridő alatt 1 percet halad a cselekmény, epizódonként 1 órát, évadonként 24 órát. Nagyon izgalmas és stílusában hasonlít a szökésre.

2013. máj. 27. 20:49
 4/4 anonim ***** válasza:
Több értelme van mint a kérdésednek... Amúgy ha tömény akciót akarsz akkor a Walking dead -et felejtsd el, mert az a sorozat minden csak nem tömör akció inkább tömör unalom amit zombikkal akarnak eladni pfff. Akkor inkább a 24 -et vagy a Strike Back -et vagy az Oz -t ha akcióról van szó...
2013. júl. 4. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!