Mi értelme van ilyen hamis előzeteseket kirakni?
Figyelt kérdés
Igazából ez költői kérdés lenne, de komolyan, mi az értelme hogy valaki összevág innen-onnan valami videó részletet sőt olyan is van aki meg sem erőlteti magát és egy film első részéhez hozzárakja pl 2 címet és felteszi? Egyáltalán ezt miért hagyják miért nem törlik le, főleg you tube-on?!2013. márc. 30. 15:03
1/6 anonim válasza:
"miért nem törlik le, főleg you tube-on?!"
Csak tippelni tudok,de szerintem azért,mert egyrészt ez nem illegális,ha sokan megnézik,az jó is a youtube-nak,illetve a film készítőinek is ingyenreklám. A másik ok lehet az,hogy nem veszik észre mindig.
2/6 anonim válasza:
Semmi értelme,csak néhányan szeretnek videókat összevágni és úgy többen megnézik,ha odateszi egy híres film nevét és,hogy TRAILER.
3/6 A kérdező kommentje:
Ja, csakhát elég idegesítő, hogy beírom, "valami" 2 és látom van ilyen, nézem és láthattam valami összevágást az első részből.
2013. márc. 30. 19:02
4/6 anonim válasza:
Tudom,elég rossz,amikor kiderül,hogy kamu és mégsincs folytatása az adott filmnek :D
5/6 A kérdező kommentje:
Jaja, de azt nem értem, hogy ez miért lenne reklám, ahogy az első írta? Mert, ha valaki látta az első részt annak nem új egy hamis trailer, ha viszont az első részt se látta akkor nem fog rákeresni, hogy hol a 2.
2013. márc. 31. 17:49
6/6 A kérdező kommentje:
Ja még annyit, hogy azért írtam, hogy pont a you tube-on, mert az nem valami kis vacak oldal hanem, egy ismert videós oldal. Azt meg tudom, hogy nem illegális, de félrevezető és az pedig lehetne szabály ellenes.
2013. márc. 31. 17:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!