Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire baj ez?
Nem akarok véleményt nyilvánítani rólad, mivel nem ismerlek, de nem tudom, hogy mennyire vagy érett, ha a 16-18 éves korosztállyal jól meg tudod értetni magad. Ugyanis általánosságban ez a korosztály is éretlen, primitív emberekből áll. Persze, nem mindenki az, tehát ha csak néhány 16-18 évessel vagy jóban, akkor más a helyzet.
17/f
Első válaszoló: Ebben van valami, mert a régi énemet tényleg mindig csak szidom, és mindig rájövök, hogy már mennyire más vagyok. De igazából mostanában sok 13-14 éves már kirakja mindenét, elkurvul. Persze én nem ilyen emberek között vagyok, de ismerek elég sokat.
Második válaszoló: Igazából minden korosztályban vannak értetlenek és érettebbek is. Nem, túlzottan sokkal nem, de általánosságban sokkal jobban kijövök velük. Tudom, hol lenne a helyem, de egyszerűen nem megy.
Harmadik válaszoló: Én 14 évesen nem szeretnék a kapcsolat "minden rejtelmébe" fejest ugrani, mert szerintem ennyi idősen még fiatal vagyok dolgokhoz. Örülök, hogy szerinted beleférhet a korkülönbség:) És igazából mást nem is tudok mondani, mert igazából nem az a típus vagyok, aki simán belemegy mindenbe mindenféle jött-menttel. Nem volt még barátom, és nem is szégyellem igazából.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!