Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyire baj ez?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire baj ez?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, és sokan azt mondják, hogy a korosztályomnál sokkal fejlettebb (mármint nem testileg, inkább gondolkodásban). A velem nagyjából egykorú fiúkkal csak barátilag jövök ki, úgy se komolyan, mert a legtöbbjüknek nincs értelmes témája, és túl gyerekesen gondolkodik (tisztelet a kivételnek). Örülnék, ha ismernék olyat, aki mondjuk nem ilyen, de sajnos nem ismerek. Na szóval az tény, hogy én sokkal inkább meg tudom értetni magam a 16-18 éves korosztállyal. Van beszédtéma, egész jól kijövök a legtöbbjükkel. Ez normális? Baj, hogy nem a korosztályom érdekel?

2016. júl. 25. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
85%
Nyugalom szinte minden 13-14 éves azt hiszi, hogy mennyivel érettebb a koránál, főleg lányok, mert ők valamennyivel még hamarabb is érnek. Ezzel szemben ha majd vissza gondolsz pár év múlva, hogy milyen voltál 14 évesen rájössz, hogy milyen "buta" voltál még.
2016. júl. 25. 23:32
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Nem akarok véleményt nyilvánítani rólad, mivel nem ismerlek, de nem tudom, hogy mennyire vagy érett, ha a 16-18 éves korosztállyal jól meg tudod értetni magad. Ugyanis általánosságban ez a korosztály is éretlen, primitív emberekből áll. Persze, nem mindenki az, tehát ha csak néhány 16-18 évessel vagy jóban, akkor más a helyzet.

17/f

2016. júl. 25. 23:37
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha okos vagy és nem ugrasz fejest egy ennyi idős fiúval a kapcsolat "minden rejtelmébe", akkor jól is kijöhetsz belőle. Persze ehhez megfelelő partnerre van szükséged és ha úgy van, akkor megfelelően kezelni a helyzetet. Egyébként beleférhet a korkülönbség egy rendes fiúval. Szóval azt gondolom, hogy nem baj.
2016. júl. 25. 23:41
 4/6 A kérdező kommentje:

Első válaszoló: Ebben van valami, mert a régi énemet tényleg mindig csak szidom, és mindig rájövök, hogy már mennyire más vagyok. De igazából mostanában sok 13-14 éves már kirakja mindenét, elkurvul. Persze én nem ilyen emberek között vagyok, de ismerek elég sokat.

Második válaszoló: Igazából minden korosztályban vannak értetlenek és érettebbek is. Nem, túlzottan sokkal nem, de általánosságban sokkal jobban kijövök velük. Tudom, hol lenne a helyem, de egyszerűen nem megy.

Harmadik válaszoló: Én 14 évesen nem szeretnék a kapcsolat "minden rejtelmébe" fejest ugrani, mert szerintem ennyi idősen még fiatal vagyok dolgokhoz. Örülök, hogy szerinted beleférhet a korkülönbség:) És igazából mást nem is tudok mondani, mert igazából nem az a típus vagyok, aki simán belemegy mindenbe mindenféle jött-menttel. Nem volt még barátom, és nem is szégyellem igazából.

2016. júl. 25. 23:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem az ertelmiseg annyira nem korhoz kotott, johetsz ki jobban idosebbekkel, de ki tudja, talan, ha keresnel lehet talalnal a korodbelieknel egy olyan tarsasagot, akikkel szinten kijossz. En ezt annyira unalmasan butasagnak tartom, hogy a "nalam idosebbekkel jobban kijovok".
2016. júl. 26. 10:24
 6/6 anonim válasza:
Nézz körül a korosztályodban, ott is biztos vannak érettebb fiúk akikkel biztos jól kijönnél.
2016. júl. 26. 11:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!