Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek túl ezen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek túl ezen?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok, nagyoon szerelmes vagyok egy fiúba. Az a baj, hogy ő 17 éves. Ki kéne tuszkolnom magam ebből az állapotból. Tippek?

2016. júl. 25. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Miért szeretnéd elfelejteni konkrétan?

Ha ezt látod csak megoldásnak, akkor azt tudom tanácsolni, hogy szakíts meg vele minden kapcsolatot.

2016. júl. 25. 20:50
 2/5 anonim válasza:
keress valamit ami nagyon le fog téged fogalalni kezdj el új sportokat űzni pl vagy tanulj zenét sokat mozogj ez mind segít a felejtésbe mindig legyen körülötted inger hogy ne legyen időd rajta agyalni és aludni úgy menj hogy ahogy lefekszel aludj ja és ahogy az előző mondta szakíts meg vele minden kapcsolatot az az első a második hogy minden hozzá kapcsolódó cuccot egy dobozba teszel és elrakod a pincébe késúőbb ez még jó lehet töröld ki róla a képeket tiltsd le mindenhonnan szakítsd meg a kapcsolatot a közös ismerősökkel ez a legrosszabb és utána az amit mondtam akár próbálhatsz pasizni is de fontos amit az elején írtam a sport és a klassikus zene sokat segít kutatások is kimutatják ezt
2016. júl. 25. 20:59
 3/5 anonim ***** válasza:
az a baj a "legtöbb" lánynak nála idősebb fiú tetszik, ismerkedj hasonló korodbélivel :D
2016. júl. 25. 21:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Ha szereted, és ő is szeret. Az sokkal fontosabb mint pár év korkülönbség.

23/F

2016. júl. 25. 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Teljesen más dolog a korkülönbség, ha a lány 14, a párja pedig 21, mint ha a lány 18, a párja pedig 26. De a 14-17 még bőven belefér. Tudnunk kéne miért akarod elfelejteni, mert ha csak ennyi, akkor szerintem nincs miért.
2016. júl. 26. 21:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!