Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogy legyek ezen túl? Nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy legyek ezen túl? Nagyon fáj és nem tudom, hogy felejtsem el!

Figyelt kérdés
Van egy srác,akibe 3éve szerelmes vagyok és voltak is köztünk dolgok,de igazándiból sosem jártunk,de én mégis kötődtem/kötődök hozzá,mert minden téren ő volt nekem az első.. ő csak kihasznált,amire utólag jöttem rá és nagyon sokszor,sok féleképpen próbáltam elfelejteni,de nem ment.. nemrégen lett egy barátnője..eleinte az is nagyon rossz volt,de kezdtem magam túltenni rajta..van is egy srác,akivel ismerkedek,de nemrég megtudtam,hogy annak akibe szerelmes vagyok,gyereke lesz.. :/ nagyon szíven ütött és nem tudom,hogy lépjek ezen túl. Folyton csak ezen kattog az agyam és sírok,hogy így már 100%-hogy soha nem lesz nála esélyem.Volt már valaki hasonló helyzetben? Hogy lépjek túl? 20/L
2016. márc. 8. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Volt már pár embernek szerelmi bánata, igen, még ha az plátói is. Az igazság az, hogy az tud fájni igazán.

Próbálj a barátokkal lenni, sokat beszélgetni valakivel, egy közeli baráttal. Nem ismerem a családi háttered, lehet ez a valaki az anyukád, testvéred, de lehet egy osztálytárs is. Akár fiú, akár lány.

Ez nem fogja megoldani a problémád, de ha vele/velük vagy, akkor elterelik a gondolataid, vagy megtudod velük beszélni.

Erre csak az idő lehet gyógyír! Ismered azt a mondást, hogy amelyik szekér nem vesz fel az után nem futunk? Ez így van, csak most még nem akarod tudni. 29/F

2016. márc. 8. 21:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

pasi vagyok, voltam ugyanilyen helyzetben sajnos

nekem csak az idő segített, kellett vagy 10-12 év :(

Amúgy próbáld meg leszarni az egészet, más is van rajta kívül, még jobbak is hidd el. El kell engedni hadd menjen!! Ha esetleg megkeres bármilyen okból, nem szabad vele felvenni a kapcsolatot semmilyen formában mert az meghosszabbítja a kilábalási folyamatot. Ki kell zárni teljesen az életedből, akkor sokkal hamarabb rendbejössz

2016. márc. 8. 22:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Szintén a férfi tábort erősítem. Nekem kicsivel több mint 4 év kellett hozzá, hogy azt érezzem igen képes vagyok csettinteni egyet az agyamat olyan dolgok felé fordítani aminek van értelme és épít. Barátok, barátok és barátok meg egy kis tömegsport ahol lehet új kapcsolatokat kialakítani. Fejben dől el minden, ne feledd! Elmúlik DE CSAK AKKOR ha te is akarod és elengeded, nem pedig régi dolgokon merengsz. Kitartás!
2016. márc. 8. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!