Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy legyek ezen túl? Nagyon fáj és nem tudom, hogy felejtsem el!
Volt már pár embernek szerelmi bánata, igen, még ha az plátói is. Az igazság az, hogy az tud fájni igazán.
Próbálj a barátokkal lenni, sokat beszélgetni valakivel, egy közeli baráttal. Nem ismerem a családi háttered, lehet ez a valaki az anyukád, testvéred, de lehet egy osztálytárs is. Akár fiú, akár lány.
Ez nem fogja megoldani a problémád, de ha vele/velük vagy, akkor elterelik a gondolataid, vagy megtudod velük beszélni.
Erre csak az idő lehet gyógyír! Ismered azt a mondást, hogy amelyik szekér nem vesz fel az után nem futunk? Ez így van, csak most még nem akarod tudni. 29/F
pasi vagyok, voltam ugyanilyen helyzetben sajnos
nekem csak az idő segített, kellett vagy 10-12 év :(
Amúgy próbáld meg leszarni az egészet, más is van rajta kívül, még jobbak is hidd el. El kell engedni hadd menjen!! Ha esetleg megkeres bármilyen okból, nem szabad vele felvenni a kapcsolatot semmilyen formában mert az meghosszabbítja a kilábalási folyamatot. Ki kell zárni teljesen az életedből, akkor sokkal hamarabb rendbejössz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!