Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 15F
story: van egy tábor, ahol az utolsó nap hajnalig disco van.. ez a Lány ilyen bulizós tehát a legvégéig ott szokott maradni, tavaly is ott volt csak nem mertem megszólítani
ebben az évben, több lány is csak megalázott, tehát ebben az évben elhatároztam hogy összefogok jönni a tavalyi táborban találkozott Lánnyal. jó volt, mert lemertem szólítani, 2:30-ig fenn voltunk, ilyenkor már levezetésképp lassú számok vannak, itt már együtt táncoltunk, baromi jó fej volt, sokat beszéltünk.. (tudni illik velem így sosem bánt még lány) 3-szor megölelt, amikor meg más lánnyal beszéltem akkor meg elráncigált és én, naiv, azt hittem azért mert lenne valami...
miután még beszélgettünk 3:30 körül már azt mondta fáradt, és amikor elkísértem, megkérdeztem hogy van-e barátja és azt mondta hogy igen...
amikor mentünk hazafele, egyszerűen nem bírtam elfelejteni, mindenről ő jut(ott) eszembe, és majdnem sírtam is
most is nagyon szar érzés mert hiányzik
ilyen még sosem fordult, elő.. ahogy a szemébe néztem, és mosolygott majd visszanézett rám.....
1: nem kamuzott az fb képén a pasijával van
2: hogyan? ezt mindenki olyan könnyen mondja
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!