Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak? 15F

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 15F

Figyelt kérdés

story: van egy tábor, ahol az utolsó nap hajnalig disco van.. ez a Lány ilyen bulizós tehát a legvégéig ott szokott maradni, tavaly is ott volt csak nem mertem megszólítani

ebben az évben, több lány is csak megalázott, tehát ebben az évben elhatároztam hogy összefogok jönni a tavalyi táborban találkozott Lánnyal. jó volt, mert lemertem szólítani, 2:30-ig fenn voltunk, ilyenkor már levezetésképp lassú számok vannak, itt már együtt táncoltunk, baromi jó fej volt, sokat beszéltünk.. (tudni illik velem így sosem bánt még lány) 3-szor megölelt, amikor meg más lánnyal beszéltem akkor meg elráncigált és én, naiv, azt hittem azért mert lenne valami...

miután még beszélgettünk 3:30 körül már azt mondta fáradt, és amikor elkísértem, megkérdeztem hogy van-e barátja és azt mondta hogy igen...

amikor mentünk hazafele, egyszerűen nem bírtam elfelejteni, mindenről ő jut(ott) eszembe, és majdnem sírtam is

most is nagyon szar érzés mert hiányzik

ilyen még sosem fordult, elő.. ahogy a szemébe néztem, és mosolygott majd visszanézett rám.....

2016. júl. 23. 19:56
 1/6 anonim ***** válasza:
Akkor kell megcsokolni szarni ra hogy van pasija lehet kamuzott
2016. júl. 23. 20:00
 2/6 anonim válasza:
Tedd,túl magad rajta,még túl fiatal vagy azért volt ilyen hatásssal rád.
2016. júl. 23. 20:02
 3/6 A kérdező kommentje:

1: nem kamuzott az fb képén a pasijával van

2: hogyan? ezt mindenki olyan könnyen mondja

2016. júl. 23. 20:04
 4/6 A kérdező kommentje:
mindenről ő jut eszembe
2016. júl. 23. 20:05
 5/6 anonim válasza:
Hát,próbálj keresni valakit helyette s ha van egy másik csaj+még egy kis idő és elfelejtődik.
2016. júl. 23. 20:10
 6/6 A kérdező kommentje:
írok privátot
2016. júl. 23. 20:12

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!