Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig nem "egészséges" pasi?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy így járunk, de nem fekszünk le stb... Szóval, a szülő így meddig mondhatják hogy kislányom/fiam márpedig nem lehet pasid/csajod? Vagy így mikortól normális? És légyszi ne a "mai világban azt csinálsz amit akarsz" válaszok jöjjenek. Ja és nem rám vonatkozik a kérdés, csak érdekel :)tegnapelőtt 21:34
1/13 anonim válasza:
Nem egeszseges hogy jartok de nem fekszetek le.
Az nem kapcsolat.
14 eves kortol nem kene a szülöknek beleszolni hogy lehet e parja a gyerekenek vagy sem.
2/13 anonim válasza:
Ez egy természetes érzés kell, hogy legyen, ha nincs meg, effektíve a kapcsolat nem lehet valami túl egészséges
3/13 Szabi15 válasza:
Nincs ilyen, hogy nem egészséges, csak attól függ mit és mit nem csináltok. Tudok olyanokat (köztük magamat is), akiknek általánosban volt barátnője/ pasija. Mi sem feküdtünk le, de tapasztalatszerzésnek tökéletes. Aztán később alakul több, de valahol el kell kezdeni. Hogy mikor, hát bármikor. Nekem 4.-ben volt az első ,,barátnőm". Semmi olyanról nem szólt mint egy felnőtt kapcsolat. De mégis volt értelme szerintem. Sokat segített a későbbiekben is. Tanulunk a másikról. Szocializálódunk ezzel is. Na hogy mikortól aludhattok együtt például, az már más kérdés, és nagyon szituáció függő.
4/13 anonim válasza:
Miert vannak lep9ntozva?
Az első együttjárásaim nekem se a szexeől szóltak. Hanem szerelem romantika társiasság. Aztán próbák a pettingekkel. Aztán még később szex akár 1 év mulva
5/13 anonim válasza:
Nekem nagyon fontos a szexualiás. Pár hét után lefekszem az adott sráccal, mert ha nem jó a szex, akkor felejtős. 29L
6/13 anonim válasza:
Amint menstruál utána szexelhet, addig nem.
7/13 anonim válasza:
A járással nem járhat együtt a lefekvés. Házasság előtt komoly bűn lelki hitbeli téren és eleve a kapcsolatot tönkreteszi, meg tinikorban egyenesen veszélyes.
8/13 anonim válasza:
7 b*zi hülye f*sz vagy ha ezt komolyan gondolod 😂
9/13 A kérdező kommentje:
Mert nekem van egy fiú aki tetszik és még nem vagyunk együtt, de már megkaptam a szüleimtől, hogy "sokat beszélek róla tanulás helyett." Pedig ez nem igaz, szinte ugyanúgy állok mint tavaly azzal a különbséggel, hogy most egy tantárgyból hármas vagyok.
tegnap 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!