Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig nem "egészséges" pasi?
Figyelt kérdés
Mármint arra gondolok, hogy így járunk, de nem fekszünk le stb... Szóval, a szülő így meddig mondhatják hogy kislányom/fiam márpedig nem lehet pasid/csajod? Vagy így mikortól normális? És légyszi ne a "mai világban azt csinálsz amit akarsz" válaszok jöjjenek. Ja és nem rám vonatkozik a kérdés, csak érdekel :)nov. 12. 21:34
11/13 anonim válasza:
#9 nem tudom hány éves vagy de a tanulás amúgy fontosabb mint a fiúk (tapasztalatból)
persze azt csinálsz amit akarsz de én inkább nem pazarolnám az időmet fiúkra.
12/13 A kérdező kommentje:
Tudom :D
Én is fontosabbnak tartom, csak az zavar, hogy azzal hozzák összefüggésbe.
nov. 13. 20:42
13/13 Szabi15 válasza:
A szülők ezt nyomni fogják jó sokáig, akkor is ha nincs igazuk, és ez egy hosszú fárasztó küzdelem lesz, amiben a nyertes semmiképpen nem lehetsz :) sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!