Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? 17/L
Nagyon tetszik nekem egy fiú, alattam jár. Mint kiderült én is tetszem neki. Nagyon félénk, tehát ha csak rajta múlna nem hiszem, hogy sok minden történne:’D
Szüleim nagyon szigorúak randizás téren (és sajnos kicsit rasszisták..) Ez a srác félig roma, ami nekem egyáltalán nem probléma, de még 2 hónapja amikor mutattam anyukámnak akkor látta a rokonait és mondta hogy inkább hagyjam ezt a fiút(rajta egyébként nem látszik), na persze én nem tudom csak úgy megmondani, hogy mit érezzek a másik iránt:)
Pár napja írogattam a sráccal, elmondtam szüleimnek és rámförmedtek, hogy azonnal felejtsem el, különben elveszik mindenem (telefon, laptop stb) Mit kéne mondanom szüleimnek, hogy elfagadják a helyzetet? Borzasztóan tetszik, hónapok óta másra se tudok figyelni, más fiúk nem is léteznek számomra.
Az a baj, hogy bűntudatom van, amikor szerelmesen nézek rá, vagy a képeire, mert tudom, hogy szüleim nagyon lecsesznének😭
Csináld amit szeretnél. Ha tényleg tetszik neked , hagyd hogy elvegyék a telód. A suliban találkozzatok, (azt nem tudják megtiltani) és hagyd hogy az események menjenek. Idővel a szüleid is beletörődnek majd. Nyugi :)
Amúgy hány éves vagy?
Nem véletlenül voltak a szüleid ilyen hevesek.
Az a baj, hogy sok esetben csak sok-sok évvel később látjuk be, hogy tényleg a szüleinknek volt igaza.
Ha elhiszed, hogy nem akarnak neked rosszat, akkor bízz bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!