Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? 17/L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? 17/L

Figyelt kérdés

Nagyon tetszik nekem egy fiú, alattam jár. Mint kiderült én is tetszem neki. Nagyon félénk, tehát ha csak rajta múlna nem hiszem, hogy sok minden történne:’D

Szüleim nagyon szigorúak randizás téren (és sajnos kicsit rasszisták..) Ez a srác félig roma, ami nekem egyáltalán nem probléma, de még 2 hónapja amikor mutattam anyukámnak akkor látta a rokonait és mondta hogy inkább hagyjam ezt a fiút(rajta egyébként nem látszik), na persze én nem tudom csak úgy megmondani, hogy mit érezzek a másik iránt:)

Pár napja írogattam a sráccal, elmondtam szüleimnek és rámförmedtek, hogy azonnal felejtsem el, különben elveszik mindenem (telefon, laptop stb) Mit kéne mondanom szüleimnek, hogy elfagadják a helyzetet? Borzasztóan tetszik, hónapok óta másra se tudok figyelni, más fiúk nem is léteznek számomra.

Az a baj, hogy bűntudatom van, amikor szerelmesen nézek rá, vagy a képeire, mert tudom, hogy szüleim nagyon lecsesznének😭

nov. 12. 16:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
26%
ne beszélj róla a szüleidnek de folytassátok és legyetek happyk<3.
nov. 12. 17:25
 2/12 anonim ***** válasza:
75%
C-vel sose kezdj ki. Hallgass a szüleidre! Amúgy is fiatalkorú vagy, amíg ott élsz velük, azt kell tenned, amit ők mondanak. Ha tetszik, ha nem. Majd ha már felnőttkorú leszel, azt csinálsz amit akarsz, de jól gondold meg, hogy érdemes-e egy olyan ember miatt a családod ellen menni...
nov. 12. 17:50
 3/12 anonim válasza:
44%
Folytassátok titokban, anyádéknak semmi közük hozzá, hogy tényleg tisztességes ember-e, az nem a bőrszínen múlik.
nov. 12. 18:34
 4/12 anonim ***** válasza:
41%

Csináld amit szeretnél. Ha tényleg tetszik neked , hagyd hogy elvegyék a telód. A suliban találkozzatok, (azt nem tudják megtiltani) és hagyd hogy az események menjenek. Idővel a szüleid is beletörődnek majd. Nyugi :)

Amúgy hány éves vagy?

nov. 12. 19:00
 5/12 anonim ***** válasza:
60%
Ne keveredj a korpa közé, mert felfalbak a disznók! Ha az apád lennék és megtudnám, hogy randizol azzal a gyerekkel, szíjat hasítanék a hátadból, a házamból sipirc és örökre kitagadnálak.
nov. 12. 20:02
 6/12 anonim ***** válasza:
72%
17 éves a lányom. Megertem a szüleidet. Ők már többet láttak és tapasztaltak az életben, mint te. Hagyd békén a fiút. Ráadásul idősebb is vagy nála.
nov. 12. 20:05
 7/12 anonim válasza:
7%
Próbáld meg hátha, lehet hogy végül nem a szüleidnek lesz igaza. Az első a te boldogságod, nem az ő fajgyűlöletük. Max nem lesz belőle semmi, elengeded
nov. 12. 21:43
 8/12 anonim ***** válasza:
82%

Nem véletlenül voltak a szüleid ilyen hevesek.

Az a baj, hogy sok esetben csak sok-sok évvel később látjuk be, hogy tényleg a szüleinknek volt igaza.

Ha elhiszed, hogy nem akarnak neked rosszat, akkor bízz bennük.

nov. 12. 22:27
 9/12 anonim válasza:
75%
Igazuk van a szüleidnek. Felfog csinálni aztán ha anyudekat megveri a kis 100 fős család akkor meg ott fogsz pislogni
nov. 12. 23:41
 10/12 anonim ***** válasza:
81%
szüleidnek igaza van. Ők teljesen más kultúra és genetika, később megbánnád. felejtsd el ezt a srácot.
nov. 13. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!