Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Most mi lesz?? Még változhat?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mi lesz?? Még változhat? Mit kellene tennem? Hogy lehettem ilyen hülye?

Figyelt kérdés

Van ez a lány... Szóval ő 12. osztályos, én 11..

Órák után ugyanarra a szertornára járunk.

Tavaly téltől nyár elejéig szerelmes volt belém, én voltam a szerelme, de a fejében úgy döntött, hogy nem kaphat meg, csak egy barátnak kell lennem, aki nagyon jól is néz ki, és amúgy se szeretne kapcsolatot, mert bizonytalan a továbbtanulásával. (Ezt onnan tudom, hogy egy közeli barátnője mondta)

Nem kaptam a jeleket, nem tudtam, hogy kedvel engem, mert én is nagyon kedveltem. Szerelmes vagyok belé, de ő most már nem szerelmes belém (vagy csak úgy döntött)

Hogy lehettem ekkora idióta, és nem vettem észre a jeleket?

Mit kéne csinálni?

Van esély, hogy még változik a hozzáállása?

aug. 30. 01:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Bármi lehet.

Ne törd rajta a fejed.

aug. 30. 01:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha ennyire nem kellesz neki, akkor továbblépsz.
aug. 30. 01:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha 100%-ig biztos vagy benne hogy tetszettél neki csak te nem vetted észre lehet még van esélyed.

Próbálj vele beszélgetni, kísérd haza ha van rá lehetőséged, érdeklődj a továbbtanulásáról

Ha nyílt veled akkor te is küldj neki jeleket és pár alkalom után kérdezd meg nyíltan. Vallj szerelmet.

Ha mázlid van még kapcsolat is lehet belőle

aug. 30. 02:15
 4/6 anonim ***** válasza:
36%
Akárhogy is, legalább életedben volt egy lány akinek tetszettél, ráadásul olyannak aki idősebb és jól néz ki, ez több mint amit nagyon sokunk valaha is remélhet, használd önbizalom boostként.
aug. 30. 10:35
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Hívd el randira és kiderül.
aug. 30. 10:35
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Lehet megéri megpróbálni. Ha nem sikerül, úgysem taliztok többet.
aug. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!