Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mi lesz?? Még változhat? Mit kellene tennem? Hogy lehettem ilyen hülye?
Van ez a lány... Szóval ő 12. osztályos, én 11..
Órák után ugyanarra a szertornára járunk.
Tavaly téltől nyár elejéig szerelmes volt belém, én voltam a szerelme, de a fejében úgy döntött, hogy nem kaphat meg, csak egy barátnak kell lennem, aki nagyon jól is néz ki, és amúgy se szeretne kapcsolatot, mert bizonytalan a továbbtanulásával. (Ezt onnan tudom, hogy egy közeli barátnője mondta)
Nem kaptam a jeleket, nem tudtam, hogy kedvel engem, mert én is nagyon kedveltem. Szerelmes vagyok belé, de ő most már nem szerelmes belém (vagy csak úgy döntött)
Hogy lehettem ekkora idióta, és nem vettem észre a jeleket?
Mit kéne csinálni?
Van esély, hogy még változik a hozzáállása?
Ha 100%-ig biztos vagy benne hogy tetszettél neki csak te nem vetted észre lehet még van esélyed.
Próbálj vele beszélgetni, kísérd haza ha van rá lehetőséged, érdeklődj a továbbtanulásáról
Ha nyílt veled akkor te is küldj neki jeleket és pár alkalom után kérdezd meg nyíltan. Vallj szerelmet.
Ha mázlid van még kapcsolat is lehet belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!