Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány akinél bepróbálkoztam, de ő azt mondta, hogy korkülömbség miatt nem akarja. Ez változhat vagy hagyjam?
Figyelt kérdés
2021. jún. 10. 17:10
3/11 anonim válasza:
Hagyjad, a lányok nagyon érzékenyek a korkülönbségre. 50 valahány éves cégtulajdonosként van a legtöbb esélyed.
4/11 anonim válasza:
Csak a legfontosabbat hagytad ki...
5/11 anonim válasza:
A korkülönbségtől is függ és hogy hány évesek vagytok. Ha pl ő 17 és te 23, akkor 2 év múlva 19 és 25 lesz, az már simán belefér
6/11 denibá válasza:
Próbálkozz 40 év múlva, akkor már nem számít a korkülönbség.
7/11 anonim válasza:
*korkülönbség
Szerintem nem jössz be neki, ennyi az egész, tehát engedd el.
8/11 A kérdező kommentje:
1-1,5 sincs
2021. jún. 20. 10:28
9/11 anonim válasza:
Ez valóban nem sok korkülönbség.
Így azt tudom tippelni, hogy nem vagy az esete.
10/11 anonim válasza:
"Van egy lány akinél bepróbálkoztam, de ő azt mondta, hogy korkülömbség miatt nem akarja. Ez változhat vagy hagyjam?"
Hát hogy a korkülönbség változni nem fog, az is biztos és szerintem az ő véleménye se. 1-2 év konkrétan semmi, főleg hogy a lányok egy része az idősebbekre bukik(tisztelet a kivétel), úgyhogy én is amondó vagyok, hogy csak kifogásokat keresett mert nem akart megbántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!