Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akarhatott tőlem valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhatott tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác,kb 1 éve ismerjük egymást,egy suliba járunk.nagyon jóba lettünk.kb 2 hónapja azt vettem észre mintha próbálna felém közeledni.akkor még sokszor beszéltünk,mindig átjött az osztályunkba,mindig mellém ült le.sokszor szokott nézni és mosolyogni rám.volt hogy én barátnőmmel beszéltem,és a szemem sarkából láttam hogy engem néz és mosolyog.ha meglát mindog integet és mosolyog.sokszor megölelt,egyszer még puszit is kaptam tőle.ráadásul születésnapomra is kaptam tőle ajándékot :) mikor szomorú voltam,csak átölelt és mondta hogy mondjam el mi a baj.aranyos dolgokat szokott nekem mondani.1x mentünk a folyósón,oda az egyik haverjához,haverja kérdi mosolyogva hogy mi van,itt a csajod?és a srác csak mosolygott nemmondott semmit..én is csak mosolyogtam.

És most..semmi.persze jóba vagyunk még mindig,csak nem szok meg ölelni,már egyáltalán nem keres,nem ír/hív.egyébként nagyon rendes,aranyos,helyes,megbízható,nem az a f.aszfej mint a fiúk 90%..

Na szóval lehetséges hogy akart tőlem valamit?vagy csak én halucináltam?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. júl. 20. 03:07
1 2
 11/18 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy hogy ölelget és puszilgat egy fiú egy lányt csak úgy, ha nemrég ismeri. Az osztálytársaktól nem szégyelli magát, meg tőled sem? Nem rosszból jegyeztem ezt meg, csak tudod én is ilyen szeretnék lenni csak szégyelem magam... Szerintem ez már feltűnő viselkedés. Az a bizonyos fiú, ha már ezt megtette akkor tuti akart tőled valamit. Szerintem próbálj közeledni hozzá. Hidd el nagyon fog örvendeni. Én is örvendenék ha egy olyan lány közeledne hozzám akit szeretek, mert úgy az én "dolgom" is 100x könnyebb lenne. 16/F
2017. jan. 2. 17:19
 12/18 A kérdező kommentje:

Haat most az van, hogy azota hogy irtam hogy milyen bunko,hirtelen tiszta kedves volt velem.olelgetett,bokolt nekem ami jol esett ,bar szerintem csak ugy viccbol vagy baratkent ,nemtudom...multheten elmentunk oszt.tarsakkal csak igy bulizni,es volt h kettesbe maradtunk,sot meg mindenki elott is,full kedves volt,aztan probaltam lassan kozeledni fele, es megint bunko volt.szoval szerintem mar semmi eselyem. :/ mar az is felmerult bennem hogy csak szorakozott velem...

Es mar rohadtul elegem van belole,hogy nemtudja h ezzel mindig csak megbant,de probalok mar nem ugy gondolni ra,o ha nem lep,en nemfogok utana futni.

2017. jan. 3. 00:22
 13/18 anonim ***** válasza:

Kérdező, az utolsó válaszodból ítélve, örülök, hogy ilyen erős vagy. :) Nem is kell futni utána. Deee, nem lehet, hogy zavarban van és későn érő és ezért nem tudja, hogy hogyan reagálja le a közeledésed?

Nem mondom, hogy adj neki esélyt, mert nem kell, ha ő ilyen. Szerintem ne is érdekeljen, aztán majd ő fog utánad rohanni. :)

2017. jan. 30. 02:37
 14/18 A kérdező kommentje:
Utolso,nemtudom lehetseges,de mar nemgondolok ra annyit,es nemis faj ahogy viselkedik:)
2017. febr. 1. 22:00
 15/18 A kérdező kommentje:

Azota alig beszeltunk es ugyahogy tultettem magam rajta...van h nem is koszonunk.eltavolodtunk.azthittem nemerzek mar iranta semmit.

Par hete osszejott egy lannyal,es nagyon boldognak tunnek.nagy szep lany..egyszeruen nincs benne hiba.

Es rajottem hogy meg mindig orulten szeretem.minden pillanatba ra gondolok,hogy milyen jo lenne vele.:(

Nembirom mar,bar ne ismertem volna meg.meg soha senki irant nemereztem igy...

2017. máj. 12. 23:10
 16/18 anonim válasza:
Biztos vagy benne, hogy összejött a lánnyal?
2017. máj. 14. 19:24
 17/18 A kérdező kommentje:

Igen biztos

Hallottam mikor baratnomnek mondta mert o latta oket egyutt parszor,es rakerdezett

2017. máj. 14. 22:08
 18/18 anonim ***** válasza:
#15: Te is csak egy lány vagy,aki a bunkókat szereti..
2017. máj. 22. 12:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!