Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akarhatott tőlem valamit?
Van egy srác,kb 1 éve ismerjük egymást,egy suliba járunk.nagyon jóba lettünk.kb 2 hónapja azt vettem észre mintha próbálna felém közeledni.akkor még sokszor beszéltünk,mindig átjött az osztályunkba,mindig mellém ült le.sokszor szokott nézni és mosolyogni rám.volt hogy én barátnőmmel beszéltem,és a szemem sarkából láttam hogy engem néz és mosolyog.ha meglát mindog integet és mosolyog.sokszor megölelt,egyszer még puszit is kaptam tőle.ráadásul születésnapomra is kaptam tőle ajándékot :) mikor szomorú voltam,csak átölelt és mondta hogy mondjam el mi a baj.aranyos dolgokat szokott nekem mondani.1x mentünk a folyósón,oda az egyik haverjához,haverja kérdi mosolyogva hogy mi van,itt a csajod?és a srác csak mosolygott nemmondott semmit..én is csak mosolyogtam.
És most..semmi.persze jóba vagyunk még mindig,csak nem szok meg ölelni,már egyáltalán nem keres,nem ír/hív.egyébként nagyon rendes,aranyos,helyes,megbízható,nem az a f.aszfej mint a fiúk 90%..
Na szóval lehetséges hogy akart tőlem valamit?vagy csak én halucináltam?
Előre is köszönöm a válaszokat.
16 vagyok :)
És most miért nem keres?megbánthattam vagy mi?de nem csináltam semmi olyat amin berághatott volna.
Én is így voltam egy lánnyal.
Kerestem meg minden ugyan azt csináltam amit te leírtál(100%-ban)
De miután nem vette észre hogy tetszik,és nem akartam pofára esni ezért abba hagytam,amit a fiú csinált ezt hívják úgy hogy csendes udvarlás,amikor nem szív alakú csokit vesz stb... hanem próbálja a figyelmedbe férkőzni és arra vár hogy észrevedd és esetleg kérdezz tőle valami olyat ami esetleg kettőtökkel lenne kapcsolatos hosszú távon.
16/F
Köszönöm a válaszokat :)
De most meg az a helyzet hogy ha találkozunk már nem is szok köszönni..nemtudom mi történt vele :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!