Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Akarhatott tőlem valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akarhatott tőlem valamit?

Figyelt kérdés

Van egy srác,kb 1 éve ismerjük egymást,egy suliba járunk.nagyon jóba lettünk.kb 2 hónapja azt vettem észre mintha próbálna felém közeledni.akkor még sokszor beszéltünk,mindig átjött az osztályunkba,mindig mellém ült le.sokszor szokott nézni és mosolyogni rám.volt hogy én barátnőmmel beszéltem,és a szemem sarkából láttam hogy engem néz és mosolyog.ha meglát mindog integet és mosolyog.sokszor megölelt,egyszer még puszit is kaptam tőle.ráadásul születésnapomra is kaptam tőle ajándékot :) mikor szomorú voltam,csak átölelt és mondta hogy mondjam el mi a baj.aranyos dolgokat szokott nekem mondani.1x mentünk a folyósón,oda az egyik haverjához,haverja kérdi mosolyogva hogy mi van,itt a csajod?és a srác csak mosolygott nemmondott semmit..én is csak mosolyogtam.

És most..semmi.persze jóba vagyunk még mindig,csak nem szok meg ölelni,már egyáltalán nem keres,nem ír/hív.egyébként nagyon rendes,aranyos,helyes,megbízható,nem az a f.aszfej mint a fiúk 90%..

Na szóval lehetséges hogy akart tőlem valamit?vagy csak én halucináltam?

Előre is köszönöm a válaszokat.

2016. júl. 20. 03:07
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
szerintem akart tőled valamit
2016. júl. 20. 12:42
 2/18 anonim válasza:
100%
Korod? 100% hogy akar toled valamit!
2016. júl. 20. 15:01
 3/18 A kérdező kommentje:

16 vagyok :)

És most miért nem keres?megbánthattam vagy mi?de nem csináltam semmi olyat amin berághatott volna.

2016. júl. 21. 01:04
 4/18 anonim válasza:
100%
Nem bírt várni,és inkább nem kérdezte meg,hogy szeretnéle járni vele,mert azt akarta te kérdezd meg,szerintem. :)
2016. szept. 11. 00:46
 5/18 anonim válasza:
100%

Én is így voltam egy lánnyal.

Kerestem meg minden ugyan azt csináltam amit te leírtál(100%-ban)

De miután nem vette észre hogy tetszik,és nem akartam pofára esni ezért abba hagytam,amit a fiú csinált ezt hívják úgy hogy csendes udvarlás,amikor nem szív alakú csokit vesz stb... hanem próbálja a figyelmedbe férkőzni és arra vár hogy észrevedd és esetleg kérdezz tőle valami olyat ami esetleg kettőtökkel lenne kapcsolatos hosszú távon.

16/F

2016. szept. 11. 12:55
 6/18 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

De most meg az a helyzet hogy ha találkozunk már nem is szok köszönni..nemtudom mi történt vele :/

2016. nov. 22. 18:37
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Eddig gondolom mindig ő kezdeményezett, ő köszönt ilyenek. Menj oda hozzá, tudasd vele, h szeretnél többet. Persze ne így konkrétan, inkább csak jelezz neki. :)
2016. dec. 15. 12:51
 8/18 A kérdező kommentje:
Megpróbálom,köszönöm:)
2016. dec. 15. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
Na mi a helyzet? Van valami? :))
2017. jan. 2. 06:25
 10/18 anonim válasza:
Velem kb ugyan ez van és...nekem olyan érzésem van mintha a a fiu részéről kihalt volna a szerelem nemtudom hogy nálad mi van de több barátnőmnél is volt ilyen szitu..de ilyenkor annyit csinálj hogy ne fuss utána es ha már tényleg ilyen bunkó akkor csak kérdezd meg hogy mi lett vele/mit tettél hogy hirtelen ilyen lett
2017. jan. 2. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!