Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érezhetett / akarhatott tőlem a srác?
Szval a legrövidebben leírom. 17 évesek vagyunk. Általánosba 8 évig osztálytársak voltunk. A fiú 2. -os kora óta bír engem/ bejöttem neki/ tetszettem nagyon. Nekem is ugyan így. De ő mindig próbált udvarolni.
Egy faluban élünk. Családját is ismerem, ők is engem. A fiú sokat szokott otthon rolam beszélni. Most kb. 3 hónapja komolyabbra fordult a kapcsolatunk , ugyanis mondta h komoly kapcsolatot szeretne velem, meg szeret elvileg, tetszek neki. Aprilis közepe óta talizgatunk, csók is volt, hazakísért (nalunk még nem volt), én is nagyon nagyon örültem , hogy ennyi év után újra egymásra találtunk... A fiú nagyon lelkesen talizgatott velem, ahhoz képest hogy mondta h ő nem bír varni sokat,türelmetlen ilyen téren...De azert azt meg kell hagyni, hogy sok szunet is volt, meg heti 1-2 x taliztunk csak... Tehát ilyen se veled se nélküled kapcsolat...Most 1,5 hónapja tapizás is volt. Még közelebb kerültünk egymáshoz.utobbi időben kérdezgette tolem hogy meddig kell rám várnia.... Mert ő már szexet akar... En még nem éreztem úgy, hogy ideje lenne még... Most egyik este kihívott es mondta h engedjék tobbet, mert nem jo igy h soha nincs semmi... Es kozben mas csajoknak is ir... Kozben azt állítja h "együtt" vagyunk... Es most letiltott a drágaság az utolso talink után.... Meg ideges volt rám (!) hogy velem semmit nem lehet,napi nem igaz....
Vélemény?
Gratulálok.
Megint egy aki az ilyen állatokba szerelmes.
Aztán azt írod, hogy minden pasi egy féreg.
A leírásod alapján egy igazi tírpák.
Ez egy büdös állat.
Ne foglalkozz már ilyen emberrel.
Komolyabbra fordult a kapcsolatotok? Ebben az ég világon semmi komoly nincs. Azt sem tudja,hogy kell bánni a lányokkal.
"Azt mondta, hogy a szex szerinte alap egy kapcsolatban, hogy működjön..."
Ebből is az sugárzik,hogy minél hamarabb le akar fektetni.
Ne dőlj már be neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!