Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érdeklődik ha együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
Szval van egy velem egykorú fiú, aki 8 évig az osztálytársam is volt. Egy faluban lakunk, 2 hónapja kezdtünk írogatni (ő kezdett nekem, mert bejovok neki , meg régen is mindig szerelmes volt belém) , ebben a 2 hónapban többször is "randiztunk" , a csókot már a 2.-on kezdeményezte, de csak 1 hete csattant el az első. Kerdezte tolem, h most akkor együtt vagyunk? Mondom igen. De nekem ez akkor se tiszta, mert alig keres, meg ha keres akkor is csak 1-2 mondatot váltunk. De ő kijelentette h együtt vagyunk. És én ezt NEM érzem. Inkább mint 2 jóbarát. Vagy nekem kéne keresni? De már belefáradtam!!! Nem erdekel, sztem annyira hianyoznék neki akkor keresne. Szerintetek?2016. jún. 8. 17:22
1/3 anonim válasza:
Találkozz vele és beszéljétek meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Találkozok vele, nem arról van szó. Csak akkor megint az lesz, hogy én erőltetem a találkozót is. :( De szerintem ő se tudja mit akar...
2016. jún. 8. 19:15
3/3 Szöszi_55 válasza:
Szerintem beszéljetek erről. Ha igazán szeretitek egymást,akkor tuti meg tudjátok beszélni. Mond azt,hogy nem érzed a törődését..őszintén..mond el neki..
Vagy az is lehet,hogy össze van zavarodva. És télleg nem tudja ,hogy mit is akar. Az is lehet,hogy őt is talán valami zavarja...kérdezz rá..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!