Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mit akarhatott tőlem ez a fiú?
Figyelt kérdés
Rámírt egy fiú Facebookon. Bejelölt Facebookon ismerősnek. Megkérdezte van-e párkapcsolatom írtam neki hogy nincs, erre ő is megírta hogy neki sincs. Azt írta hogy a hobbija a focizás, írtam neki hogy én nem szeretem a focit. De beszélgettünk egymással egy pár dologról. Utána írtam bocsi de mennem kell, így kiléptem. Meg se kérdezte hogy beszélünk e máskor is de azóta 3 napja nem is írt. Én se írtam rá, úgy voltam vele, írjon ő inkább. Vagy lehet csak úgy rám írt? L/202015. máj. 26. 14:40
1/9 anonim válasza:
hát figyelj ha megkérdezi kapcsolatban vagy-e az eléggé személyes kérdés. Tehát akarhatott valamit. Mivel nem írtál neki és csak úgy leléptél azóta se írtál neki úgy veszi le, hogy nem érdekled. Színtiszta logika az egész. Megkérdezhetem mennyi az IQ-d?
2/9 A kérdező kommentje:
De miért írtam volna neki? Amikor utoljára beszéltünk akkor sem utalt rá hogy jó lenne majd holnap beszélni.
2015. máj. 26. 15:04
3/9 A kérdező kommentje:
Amúgy meg miért írtam volna neki? Nem égetem be magamat senki előtt, főleg úgy hogy nem is utalt semmire.
2015. máj. 26. 15:06
4/9 anonim válasza:
Segítettem. A kapcsolat státuszod megérdeklődése, már utalás.
5/9 A kérdező kommentje:
De nem írta hogy folytassuk a beszélgetést.
2015. máj. 26. 15:09
6/9 anonim válasza:
Fogadok csak ő tette fel a kérdést. Vagy kérdezett, te ugyanezt visszakérdezted. ne haragudj, de ebben az esetben én sem kérdeztem volna meg tőled, hogy beszélgetünk-e még.
"-hány éves vagy?
-bla-bla! TE?
-Egyedülálló vagy?
-bla-bla! TE?
-Mit szeretsz csinálni?
-bla-bla! TE?"
Érted már? :D
7/9 anonim válasza:
Sajnosmegyet kell ertenem az utsoval..
En is hiaba erdeklodtem a lany felol,mindig en kerdeztem es en dobtam fel new temekat...
es meguntam hogy o le se szarja a fejem egyoldalu volt ez az ismerkedes na v.szinuleg a srac ezert nem ir neked gindolom en
9/9 A kérdező kommentje:
Én is kérdeztem tőle, több fiúval is ismerkedtem már Facebookon, akikkel sokat beszéltem.
2015. máj. 26. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!