Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek írhatom le priviben a szerelmi életem? Nem adok meg magamról semmilyen adatot, csupán leírom a bajaim.
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki tetszik, de én tetszek a haverjának, akinek azthiszem sikerült a lehető legkevésbé sértően elmondani, hogy nem az esetem, de holnap(vagyis ma:D) kettesben talizunk, mert megbeszéltük, hogy friendzone meg minden (már csak azért is szeretnék találkozni, hogy megnézzem, mennyire válik be) mert azért vicces a fiú, meg minden, de én meg élek-halok azért a fiúért, aki tetszik, csak őt meg hidegen hagyom, meg alapból rám sem ír meg semmi. Ha valaki képes felvállalni a feladatot, hogy Anonymusként írjam le a bajaim neki, cserébe majd később ha az illető ki akarja adni nekem a bajait én is segítek neki, jelentkezzen. Kitételek:18 év feletti férfiak/nők kerüljenek, ők túl érettek ahhoz, hogy átlássák a helyzetet tiniszemmel.2016. júl. 15. 02:18
22/27 anonim válasza:
Jobb klikk az asztalon, szöveges dokumentum létrehozása, enter, kaka enter, leírod, ctrl+S, bezárod, jobbklikk a fájlra, lomtárba helyezés enter
23/27 anonim válasza:
Írhatsz, engem érdekelnek a romantikus sztorik
25/27 anonim válasza:
Kinek írta le ez a lány a szerelmi életét? mert nekem nem
Ez is egy...FAKE kérdés volt
26/27 A kérdező kommentje:
Wow sajnálom, nem láttam hogy ilyen sokan írtak, tényleg sajnálom, akik írtak annak visszaírok meg még pár válaszadónak, és tényleg bocsi, most láttam milyen sok minden történt egy nap alatt :o
2016. júl. 16. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!