Hogy ha nem adtam meg magamról semmilyen adatot egy fizetős oldalon akkor erőszakkal nem kérhetnek pénzt ugye?
Figyelt kérdés
Bankkártyaszámom nincs úgy hogy amúgy sem volt mit megadnom. A regisztrációnál csak felhasználónevemet az email cimemet és a jelszavamat adtam meg. Az oldalon semmit nem tudok megnézni mindig bead egy ablakot hogy fizessek elő. Több hónapja regisztrálva vagyok az oldalon de még nem történt semmi. Tudom hogy van több ilyen kérdés az oldalon de én most először írom ki a kérdést.2014. febr. 21. 19:32
1/5 A kérdező kommentje:
Az email cimemet töröltem ahonnan regisztráltam és nem tudom magamat letörölni az oldalról.
2014. febr. 21. 19:39
2/5 Tengor válasza:
Ha tudod, hogy van több ilyen kérdés, akkor miért nem olvasod el őket és a rájuk adott választ?
Ha nem adod meg a bankkártya adatodat, akkor mi alapján számláznának?
3/5 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom. De egy kicsit lehet üldözési mániám is van.
2014. febr. 21. 19:46
4/5 Tengor válasza:
Bizony, a tudatlanság veszélyes lehet...
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt most mire irod? Nem értek az internetes dolgokhoz.
2014. febr. 21. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!