Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy 16évesen belezúgtam egy 13 évesbe? Én is tetszek neki azt mondja.
Figyelt kérdés
sok valaszt és értelmeset kérnék2016. júl. 10. 15:55
21/25 anonim válasza:
Utolsó előtti vagyok, tudom, hogy köztetek nem egy év különbség van, de akkor csak a mondandóm második felét vedd komolyan. Am véletlenül nem a haverom vagy, mert ő is ugyan ebben a hajóban utazik mint te. :D
22/25 A kérdező kommentje:
Biztos nem merten meg senkinek se mondtam.
2016. júl. 12. 18:10
23/25 anonim válasza:
A 13 - 14 éves barátnőimnek 16 éves a barátjuk, úgyhogy, ha mind a ketten akarjátok, akkor miért ne?
Csak ugye vigyázzunk a lányra, ha érted! ;)
24/25 A kérdező kommentje:
Ja
2016. júl. 23. 22:18
25/25 A kérdező kommentje:
Most nézem 2es valaszolo,egy gyereknek miert nem gyerekeken kene az eszenek jsrnia:D
2016. júl. 23. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!