Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon gáz, hogy 16évesen belezúgtam egy 13 évesbe? Én is tetszek neki azt mondja.
Figyelt kérdés
sok valaszt és értelmeset kérnék2016. júl. 10. 15:55
11/25 anonim válasza:
az isten verjen meg te IQ figher...19 es 16 kozott agyi kulobség vagy nincs vagy nagyon kevés van mig koztetek ég és fold a kulonbség...mit akarsz te egy 13 evessel? megkered anyujat hogy vigye ki a jatszoterre?
12/25 anonim válasza:
érdekesen megfigyeltem hogy az emberek változnak, de valahogy nekem ugyan azok a vágyaim vannak, jó jó bővül, de en nekem nem az hogy 8 évesen kis hüje voltam, néha azt érzem sokkal értelmesebb voltam akor mint most....
14/25 A kérdező kommentje:
1hónap mulva lesz 14.
2016. júl. 10. 20:30
15/25 A kérdező kommentje:
Amugy aze nyitottottam ezt a kérdést,mert mas ugyanezt kerdezte és ott azt irta majdnem mindenki ,hogy elfogadható.Tudom,hogy nem az és várni akartam mindenképpen rá pár évet.
2016. júl. 10. 20:33
16/25 anonim válasza:
Te mikor toltotted a 16-ot? Egyebkent, szerintem kerdezz ra a lanynal, hogy ot zavarna e. Ha ot sem, es teged sem, ne foglalkozzatok massal.
17/25 A kérdező kommentje:
0,5 hónappal utana van a szülinapom.Őt nemzavarja.
2016. júl. 10. 20:58
18/25 A kérdező kommentje:
Engem kicsit zavar,de van ez az érzés amit iránta érzek és ez nagyon fáj,nembirom megálni,hogy ne írjak vele.Agyilag tudom is,hogy tul fiatal,de szivem nem:(
Amugy beszelgetni sokkal éretteben tud mint a korombeliek,lehet ezért tetszik ennyire.Sok 8.osnak már van baratja az se normalis.
2016. júl. 10. 21:03
19/25 anonim válasza:
Most először olvasok olyan kérdezőtől, aki tökre hasonlít rám :D Én idén januárban lettem 15 éves és van egy lány ki augusztus elején lesz 14 és én őt nagyon imádom. Csak annyit mondok vezessen a szíved és a józan eszed (a "a józan eszed" részt azért írtam, hogy semmi sexuális dolgot ne tegyél vele :)
20/25 A kérdező kommentje:
De koztetek csak 1 év az semmi.
2016. júl. 12. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!