Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Asszem belezúgtam a bátyám legjobb haverjába. Most mi van?
Már 4 éve ismerem és régóta tetszik már. Kb 1 éve at van, hogy mikor meglátom remeg a lábam. De a bátyám olyan "az én kishugicámra rá se nézzetek" típus (magyarul félt és mindentől meg akar védeni)... A sráccal jól kijövünk,mármint szoktunk beszélgetni és nem csak úgy ismerem,mint a bátyám haverját,hanemszinte már az én haverom is. Én azt amit iránta érzek,úgy próbáltam "elrejteni" h állandóan oltogattam meg szivattam, beszólogattam neki stb. De szerintem tudja h szeretem,mert egyik nap face-n megkérdezte h bele vagyok e zúgva. A válaszom az volt h : "-te hülye vagy? A bátyám legjobb barátja vagy mégis miért lennél szerelmes beléd?"
Kb ez előtt egy fél évvel én,a bátyám,a barátnője(bátyámé) meg a srác sétáltunk de én mérges voltam a bátyámra,és ezért 10 méterrel előttük gyalogoltam. Egyszercsak a srác kiabált meg futott utánam h várjam meg. Megáltam (a lábam megint ugy remegett hogy alig birtam alni) és megvártam. Mikor odaért csak annyit mondott h menjek vele mert mutatni akar vmit. Utána mentem és a mellettünk lévő elhagyagott udvarba mentünk volna,de út közben,fogalmam sincs miért megondoltam magam,vissza mentem a többiekhez,őt meg ott hagytam. Ő másik úton jött vissza hozzánk. Szerintetek mit akart? A barátnőim szerint meg akart csókolni(???)deez sztem hülyeség, mert én 13 vagyok, ő meg 16...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!