Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van 2 lány akik nagyon tetszen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van 2 lány akik nagyon tetszenek. Kifelé közeledjek?

Figyelt kérdés
Mind 2 lány remek, az egyik velem egyidős ( nagyon jólnézki és magával ragadó szemiség) a másik nálam egy évvel nagyobb ( mint az első olyan személyisége van), de nem tudom, hogy melyik felé közeledjek inkább. Légyszives segítsetek!!! 13f

2016. júl. 9. 22:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
10es de gondolm leesett mire céloztam
2016. júl. 10. 10:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Legyen a fej az első, írás a második. Most dobj fel egy érmét

.

.

.

Amelyiknek szurkoltál, azt válaszd. Ha egyiknek sem, akkor meg nem tudsz választani. Ha nem tudsz választani, egyik sem tetszik igazán. Majd egy pár év múlva kezdj el csajozni.

És én is a twixet kérem, de csak a balt!

2016. júl. 10. 11:29
 13/15 anonim válasza:

Könyörgöm ne csajozz ennyi idősen!Én majdnem 1 évig voltam egy szar facebook kapcsolatban 13 évesen.Semmi nem lett belőle.Ja és azt is szokták mondani, hogy a szakítás fáj.Ebben az a durva, HOGY FIZIKAILAG IS FÁJ.Megfogadtam, hogy 16 éves koromig nem lesz barátnőm.

14F (tudom korai)

2016. júl. 11. 02:14
 14/15 anonim ***** válasza:
Afelé közeledjél, amelyiket később "találtad meg" mert ha az első olyan jó lenne, akkor nem találtad volna meg a másodikat...
2016. júl. 15. 10:47
 15/15 anonim ***** válasza:

#14 ez a mondás csak akkor áll ha az elsővel már kapcsolatban áll

de egyébként én szeretem a tejet és a kakaót is

2016. júl. 15. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!