Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszik egy fiú. Hogyan közeledjek felé? 15/L
Évfolyamtársak vagyunk mind a ketten 8.osok.Ezen a héten kezdtük el a ballagási próbákat.Egy verset kell mondanunk közösen.Már régóta tetszik nekem...most viszont szeretnék közelebb kerülni hozzá,de nem merek. Próbakon van amikor viccelődik és tök szeretnék valami értelmeset vagy vicceset mondani én is de nem tudok , inkább csak mosolyogni /röhögni tudok rajta .Félek hogy hülyének néz vagy ilyesmi, nem tudom miről beszélgethetnék vele:(
(A próbák az osztály(ok) előtt szokott lenni és az egyik barátnőm azt mondja hogy elég sokat néz (nem csak mikor épp mondjuk a verset) és hogy úgy vette észre mintha figyelné a reakciómat,de lehet csak azért mondja hogy jobban érezzem magam szerintetek ez jelenthet valamit? )
U.I.:bocsi ha hülyén fogalmaztam
Igaza van az elozonek
Veszteni valod nincs, ha bejon, boldog leszel:)
Ha nem jon ossze, tullepsz es jon mas:)
Igy van ez
Sok szerencset
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!