Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek? Hogyan közeledjek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hogyan közeledjek hozzá?

Figyelt kérdés

Idén kezdtem a gimit, és így évvégére azt hiszem, beleszerettem egy lányba. Külsőre is gyönyörű, mosolygós. Olyan kedves, barátságos, de nem "figyelemmániás". Hasonló dolgok iránt érdeklődünk, beszélgetünk is néha. Sosem sminkeli magát, mégis eszméletlenül csinos, szépen öltözködik. A többi lány kicsit kinézi, mivel nem egy selfie majom plázacica. Év elején egy másik fiú közeledni próbált felé, de elég gyorsan. Kb. fél nap után (!!!) kitalálta, hogy ők legjobb barátok és ő mindent tud a lányról. Ő (a lány) meg szerintem megijedt ettől. Ahogy elnézem, okos és értelmes, visszahúzódó, de ha valaki odamegy hozzá, azzal aranyos, barátságos. Jó a humora is. Olyan szívesen összejönnék vele, de nem akarok "ráijeszteni". Meg kevésnek tartom magam. Vézna vagyok, csúnya. A másik meg, hogy van egy fiú ikertesója, aki nem nézné jó szemmel, ha ráhajtanék a húgára. Egyszer voltam náluk (suli projekt), kb. 10 perccel érkeztem hamarabb a megbeszéltnél ( tudom, hogy nem illik, de így jött ki), és kishíjján eltévedtem, amikor anyukája mondta, hogy az emeleten vannak (a tesójával). Aztán amikor megtaláltam őket, láttam, hogy a lány sír. Ezen azért meglepődtem, mert egyébként olyan vidám. Aztán megvigasztaltuk (a bajokat nem részletezném), de a szívem szakadt meg érte :(. Most úgy nagyjából körbe írtam, hogy milyen a helyzet. Azt szeretném kérdezni, hogy hogyan közeledjek felé úgy, hogy a tesója se akarjon szétszedni, és őt sem ijesztem meg? Hogyan mondjam meg neki, mit érzek? (Bocsánat, ha béna vagyok. Csak hozom a formám... :P)

Köszi előre is és bocsi, hogy hosszú lett.

13/L

2016. jún. 28. 21:01
1 2
 1/16 anonim válasza:
Te lány vagy?
2016. jún. 28. 21:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Ki van írva, hogy 13/L -.-
2016. jún. 28. 21:21
 3/16 A kérdező kommentje:
Bocsánat, telorol irtam: fiú vagyok (ehhh... Ez a billentyuzet 😂)
2016. jún. 28. 21:29
 4/16 anonim válasza:
Azért kérdeztem meg 2es mert azt írta h 13/L de gondoltam lehet h félre írta..
2016. jún. 28. 21:39
 5/16 A kérdező kommentje:
Igen, csak félreírtam. Most már kaphatok választ? 😃😃😃
2016. jún. 28. 21:49
 6/16 anonim válasza:
Na de szal, 13 évesen előfordulhat h kevés önbizalmad van és ezért csúnyának hiszed magad, nem minden lány a külsőt nézi egy srácon hanem inkább a belsőt lehet h ő is ilyen lány. "Külső megfog belső megtart" szerintem az már egy jó pont h a testvérével vigasztaltad meg. Barátkozhatnál a tesójával így a lánnyal is jobb viszonyod lehet. Kezdetnek elhívhatnád a lányt pl fagyizni vagy pizzázni stb... :)
2016. jún. 28. 21:52
 7/16 A kérdező kommentje:
Köszi, meg fogom próbálni. 😊 De mit tegyek, ha visszautasít? Szerintem sokaknak tetszik és hát...na... Mit lehet ilyenkor tenni? 😓
2016. jún. 28. 22:01
 8/16 anonim válasza:

Nincsmit:)

Ha visszautasít akkor az az ő baja nem tudja mit veszít. Próbálkozni kell mert csak így megy az élet. Fiatal vagy még biztos sok lány lesz még az életedben.

De nyugi, szerintem biztos nem fog visszautasítani :)

2016. jún. 28. 22:17
 9/16 A kérdező kommentje:
Remélem. 😃 Szerintem mindjárt írok is neki. 😃 :)
2016. jún. 28. 22:20
 10/16 anonim válasza:
Sok sikert hozzá!! ☺😊
2016. jún. 28. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!