Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közeledjek ahhoz a fiúhoz aki nekem NAGYON tetszik?
Nem feltétlen kell bevallanod neki, hogy tetszik neked. Ha nem a haverjaival van, vess fel valami hétköznapi témát. Nek kell feltétlen kettesben lennetek hozzá.
Bejelölhetnéd Facebookon. Szerintem még korai a telefonszám csere.
Velem is ez a szitjàciò ùgy nagyjàbòl, szinte màr ugyan az is... Nos, ha jòba vagy a haverjaival, akkor menj oda hozzàjuk ès szàllj be a beszèlgetèsbe. Ha nem, akkor sincs gond. Ràìrsz favebook-on ès elbeszèlgetsz vele. A fontos dolog, hogy ne baràti kapcdolatnak induljon, mert onnan elèg nehèz lesz "szerelmi kapcsolatot" folytatni.
Ennyi dolgot tudtam javasolni, remèlem segìtettem ^^
13/L
nézd meg miket lájkolt facebookon, ha van közös, akkor már van téma.
kérd el tőle a házit. amíg elmegy a táskájához, vagy a szekrényhez, ketten vagytok,kezdésnek nem rossz.
amúgy ugyanilyen problémával küzdök, csak én fiú vagyok, és én, az általam javasolt dolgokat még nem próbáltam, pedig valószínűleg beválnának. 16 f
sok sikert xd
Segítek! Osztálytárssal ne kezdj soha! Azért mert időnként 100000 emberből 1-nek összejön, az nem jelenti hogy neked is összefog.
Ha véletlen nem jön össze és dob, akkor még éveken át ott akarod lesni a fejét, hogy előtted esetleg más lányokkal szórakozik? Szenvedni akarsz évekig?
Ismertem olyan lányt, aki ezért váltott iskolát, mert így járt. Osztálytársával összejött, szét mentek és csak szenvedett miatta.
Te is ezt akarod? Meg amúgy sem jó az ha két ember állandóan egy légkörben van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!