Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok: Ciki hogy egy 17 éves...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok: Ciki hogy egy 17 éves lánnyal ismerkedek? F/26

Figyelt kérdés

Mielőtt nekem állnátok, nem csak megrakni akarom.

Szerelem, az első, utána meg majd kialakúl a többi.

2016. júl. 9. 17:33
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
7%
őőőőőőőőő háááát haaaaaaaaa szeretedddddddd akkorrrrrrr is tííííííííííííííz ééééééééév, deeeeeeeee nemmmmmmm itééééééélüüüüüüüüüüüüünk elllllllll ?????
2016. júl. 9. 18:57
 12/15 anonim ***** válasza:
21%
#11 Szerintem ne ítéljük el. Nem ők az egyetlenek 9 év korkülönbséggel.:S
2016. júl. 9. 19:08
 13/15 anonim ***** válasza:
21%

Teljesen normális. (Apjától függ :P) Az nem számít ha szeretitek egymást. ^^

Na meg manapság a 13 éves is 33 évessel jár.

2016. júl. 9. 19:30
 14/15 anonim válasza:
21%

Unokabátyám meg a felesége közt is ennyi volt/van, és vagy 20 éve együtt vannak. A szerelemben nem matekozni meg számolgatni kell, úgysem a relativitás talaján mozog :D

Persze egy 13 ne járjon 50 évessel szerelemből, persze az más kérdés, hogy az képtelenség is...

2016. júl. 9. 20:09
 15/15 anonim válasza:
78%

20 felett már nem olyan vészes a 9 év

kérdés ki-e bír annyi évet a kapcsolatotok, mert egy 17-20 éves lány nem épp olyan életet él mint egy 26-29

egyetem, bulik, a pasinak meg munka stb.. persze 20-30 éves is bulizhat és 18 éves is utálhatja a bulit, és dolgozhat is...

erre így nem lehet egységesen válaszolni, személyfüggő ki mennyire illik össze

2016. júl. 9. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!