Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ideje ismerkedek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ideje ismerkedek egy lánnyal, de nem tudom mi legyen?

Figyelt kérdés
Buliban ismerkedtünk meg, eléggé jól össze melegedtünk(csók stb), de ugye alkohol volt bennünk lehet ezért. Buli után megbeszéltük, hogy ne hagyjuk ennyiben a dolgot. Fel is vettem vele a kapcsolatot fbn, másnap találkoztunk is. Jól elvoltunk stb, de mondta, hogy neki ez új mert nem volt barátja még. Sajnos heti 1xer tudunk találkozni. A gond, hogy: két értelmű jeleket ad, magának való típus, de ezt ő is bevallotta. Nem tudom mitévő legyek :S

2016. jan. 10. 23:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem hagyd alakulni a dolgokat, csak arra figyelj, hogy mindig legyél határozott, ami a szándékaidat illeti. És nyugi! :)
2016. jan. 11. 00:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, csak jobb lenne ha többet tudnánk találkozni... Nem sok az út, csak iskola van közben.
2016. jan. 11. 00:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Az élet egyetlen kérdése: Te mit akarsz? Mit akarsz tőle? E zerint cselekedj.
2016. jan. 11. 00:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon megkedveltem, és szívesen megpróbálnám vele.
2016. jan. 11. 00:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!