Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » HA ismerkedek egy lánnyal és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

HA ismerkedek egy lánnyal és csak én kérdezek, akkor mit tegyek?

Figyelt kérdés
Hagyjam abba az érdeklődést és keres a lány, ha akar? Mert egy darabig elmegy, hogy csak én kérdezek, de ő is kérdezhetne már rólam igazán.
2016. máj. 24. 15:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg annyira nem érdekled, különben kérdezne.

De az is lehet, hogy csak nincs közös témátok, nem illetek össze.

2016. máj. 24. 15:07
 2/22 anonim ***** válasza:

Ezt érzésre kell tudnod. Fiatalabb koromban loholtam utánuk, de nagy hiba volt.

Hidd el, hogy ha érdekled, az a csaj keresni fog.

Ha nem keres, hagyd a francba.

2016. máj. 24. 15:07
 3/22 A kérdező kommentje:
Internetes ismerkedés.
2016. máj. 24. 15:08
 4/22 anonim ***** válasza:
Ez internetes vagy személyes kontaktus? Nem mindegy.
2016. máj. 24. 15:08
 5/22 anonim ***** válasza:

Két esetet tudok elképzelni:

1. Túlságosan elhalmozod kérdésekkel, és nem hagysz neki lehetőséget visszakérdezni.

2. Ha nem az első eset állna fenn, akkor meg nem érdekled, különben ő is érdeklődne.

2016. máj. 24. 15:09
 6/22 anonim ***** válasza:
Mikor nagyon egyoldalúnak (kvázi nem érdeklem) érzem a beszélgetést inkább hagyom és nem írok neki többet.
2016. máj. 24. 15:10
 7/22 A kérdező kommentje:
Pedig szép lány meg tetszik is. Nem az a pasizós fajta. Lehet nincs túl sok tapasztalata és azért? Bár attól még érdeklődhetne...
2016. máj. 24. 15:13
 8/22 A kérdező kommentje:
Lájkolt Tinderen. Mondjuk nem tudom, hogy minden környékbelit végignyomott-e vagy tényleg tetszem neki.
2016. máj. 24. 15:15
 9/22 Sunshinedoll ***** válasza:

Lehet olyan dolgokat kérdezel, amikre nem szívesen válaszol, lehet túl indiszkrét vagy, vagy túl sokat kérdezel, és emiatt kényelmetlenül érzi magát. De simán lehet az is, hogy valóban nem érdeklődik.

Egy társalgás nem kérdezz-felelekből áll!

2016. máj. 24. 15:21
 10/22 anonim ***** válasza:
Hat, attol meg, h nem az a pasizos fajta, kerdezni meg kerdezhet. Ez intelligencia kerdese. Szoval valszeg sotet a csaj, mint az ejszaka...meg annyira nem is erdekled. Szoval, en hagynam :D
2016. máj. 24. 15:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!