Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
HA ismerkedek egy lánnyal és csak én kérdezek, akkor mit tegyek?
Attól hogy nincs túl sok tapasztalata, még érdeklődhetne, akár barátilag is.
Talán csak könnyebb neki így, hogy te hozol fel témákat.
Azt viszont kipróbálhatnád, hogy nem jelentkezel pár napig, ha igazán érdekled őt, akkor rád ír.
Hidd el, észre fogja azért venni, hogy nem loholnak utána, azért ne alázd meg magad egy lány kedvéért sem, hadd jelentkezzen ő is párszor.
Nem képesek épkézláb beszélgetésre, ez a helyzet. Durván a nők 90%-a passzív, és erdektelen ha kommunikációról van szó.
Ha csak te kérdezel, akkor hagyd a pcsába... Ilyen buta nővel nem érdemes foglalkozni.
Pont egy hasonló helyzetben vagyok én is, egy csodálatosan szép és értelmes lánnyal hozott össze a sors tinderen, 10 perc perc beszélgetés után megkérdeztem, hogy face folytassuk-e. Folytattuk.
Úgy kb 2-3 órán át csaevegtünk, elhívtam randizni, azt mondta benne lenne de most zh hete van.
A zh hét után újra megkerestem, hogy lenne e még kedve, és még volt neki, de közben haza ment vidékre.
Adtam neki egér utat is, hogy nem érdeklem akkor mondja meg, ne játszadozzunk egymással - nem direktbe írtam neki így le dolgot, nem támadtam le ezzel-
Azóta kb semmi, még írtam neki párszor, válaszolgat de nem kérdez nagyon semmit. Már az elején mikor 2-3 órát beszéltünk akkor inkább csak válaszolt bár nem csak egy két szavas válasza volt, hanem összefüggő mondatai is.
De nem értem, ha nem érdeklem akkor minek volt az egész, vagy csak az egójának esett jól, hogy van akinek tetszik? ezt élvezi, hogy megvezeti/ játszadozik a másikkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!