Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » 15 éves lánnyal ismerkedek....

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15 éves lánnyal ismerkedek. Kérhetnék tanácsokat? (Többi lent)

Figyelt kérdés
15 éves lánnyal ismerkedek. Megvolt az első randi. Este írt is, h haza értem-e. Mondtam, h jól éreztem magam. Mondta, h ő is. Felvetettem, h megkéne majd ismételni. Belement.:) Csak nem tudom eldönteni, hogy is érez irántam. Vagyis nemigen tudom mikor ejtsem meg az első csókot. Írnátok nekem értelmes tanácsokat? :) 18/F
2015. okt. 26. 21:35
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem még várj 2-3 ilyen randit, mert ha eljutottok odáig, akkor szinte, biztos, hogy ő is akar valamit
2015. okt. 26. 21:38
 2/10 anonim ***** válasza:

kedvel téged, kövi talinál szerintem mehet a csók :)

ha nem kedvelne nem akarna megint találkozni veled. nyert ügyed van :D

2015. okt. 26. 21:48
 3/10 A kérdező kommentje:

Kövi talinál?? Aztán ha túl gyors??

Tisztára kijöttem a dologból...4 hónapja lett vége egy 3 éves kapcsolatomnak...Egy kicsit bizonytalanabb vagyok.... :/

2015. okt. 26. 22:08
 4/10 anonim ***** válasza:

2-es vagyok szerintem nem lenne túl gyors :D ő is kedvel téged. biztosan szeretné :)

a csók meg olyan hogy először nekem 14 évesen volt és azóta egészen az idei nyárig sose csókoltam meg senkit :D és nem jöttem ki belőle. sőt belejöttem :D

de amúgy a lány egyértelműen kedvel és szeretné :)

engem pl rohadtul idegesített mikor volt csókom randi előtt valakivel és randin hozzám se ért. pedig ő is és én is szerettük volna. vagyis én igen :D

2015. okt. 26. 22:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem csókból jöttem ki az volt bőven 3 év alatt. A randizásból jöttem ki..Az h azzal találkozzak akit szeretek mindennapos volt és megszokott...Megint kezdőnek érzem magam :D
2015. okt. 26. 22:19
 6/10 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodj meg :D a lánynak úgyis tetszel ezek alapján :)
2015. okt. 26. 22:20
 7/10 anonim ***** válasza:
nekem 16 évem alatt most van először barátnőm akit első randin megcsókoltam bőven mehet a csók ne legyél már punci csak érzed hogy bejössz e neki!!
2015. okt. 26. 23:06
 8/10 A kérdező kommentje:
A utolsó válaszolót szívesen megp.csáznám...Majd ha rájössz,milyen 3 èv után szakítani...pláne úgy,h a lány a szemed láttára megcsal,majd rájössz,h kicsit máskèpp fogod látni a dolgokat....;)
2015. okt. 27. 08:43
 9/10 anonim ***** válasza:
mivel csak a kerdest olvastam es a reszletek annyira nem erdekelt ezert bocsass meg hogy beletiportam a szivedbe es azert annak a megp.icsazasnak is allnek elebe de megegyszer bocsass meg. UTOLSO
2015. okt. 27. 16:17
 10/10 AnonymusKing100 válasza:
Komoly gyerek vagy ha 18 évesen egy 15 éves lánnyal randizol.....
2015. nov. 13. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!