Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ezzel a lánnyal? 19/F
1# válaszoló:
te is pont olyan ostoba, közönséges és felszínes vagy mint a többség
kérdező:
szerintem azt hiszi hogy nem fogadnák el ha nem lenne ugyan olyan felszínes mint a többi lány/fiú akik körbevesznek titeket
beszélj vele még erről hogy lássa hogy nem kell olyannak lennie mint a többieknek:)
20L
Köszönöm a kedvességed, kaptam már ennél durvább szavakat is a látásmódom, az ebből fakadó viselkedésem, és a lányokkal való - számomra - könnyed kapcsolataim miatt. De én legalább élek és jól érzem magam fiatalon, nem hordozom a sebeket egy kapcsolat miatt sem. Ráérek még az igazit megtalálni, addig pedig élek. :) Tanácsolom, hogy ne legyél így befeszülve Te sem. ;)
Ha összejönnél vele, valószínűleg téged is meg fog csalni.
Arra nem gondoltál, hogy elvakít a szerelem és jobbnak látod, mint amilyen? A SZERELEM ELVAKÍT, EMBER!!!
Kicsit hasonló cipőben járunk, én is beleestem kicsit egy ilyen lányba, akivel fél éve jóban vagyunk - igaz, azért, mert Volton, Soundon és aztán még párszor kavartunk nemrég. Pedig ő nem akar többet, és én sem igazán, mert túl jól ismerem. Hasonlít kicsit a te barátnődre az alapján amit leírtál.
Ha azzal henceg, hogy a mostani pasiját hányszor csalta meg, szerintem felejtsd el. Egy ilyen lány nem kész egy kapcsolatra, nem alkalmas rá - az én barátnőmről is ez a véleményem. Próbáld meg valahogy lecsitítani az érzéseid, mert csak fájdalmat fog okozni!
19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!