Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ezzel a lánnyal?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ezzel a lánnyal?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyunk, de csak barátok vagyunk, viszont azt már többször is szóbahozta, hogy külsőre nagyon jól nézek ki és nem érti miért nincs barátnőm (nem is volt még), 18 évesek vagyunk, évfolyamtársak, mostanában nagyon sokat vagyunk együtt és eddig csak barátságot éreztem, de már szerintem szerelmes vagyok belé és ezt nehezen tudom elfogadni, vele beszéltem meg a "nőügyeimet" is és egyszerűen eddig nem tudtam rá úgy gondolni, de most az utóbbi napokban valamiért elkezdtem így érezni és folyton ő jár a fejemben és ha nem látom akkor lehangolt vagyok, és előjött egy gyerekes izgulás is, amikor arról van szó, hogy találkozunk vagy csak suliban összefutunk, pedig ilyen régen nem volt! 18 évesek vagyunk mindketten és még neki sem volt barátja egyébként.

Ebből az egészből annyit szerettem volna kihozni, hogy mit csináljak? Összejönni nem akarok vele, mert külsőre nem tetszik úgymond (ez furcsa, mert mégis szeretem), de belsőre viszont nagyon. Nem csúnya egyáltalán, sőt, csak valahogy nem vonz külsőre, nem tudom másképp megfogalmazni, kérlek segítsetek!:(

2016. márc. 1. 17:36
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Hagyd beken
2016. márc. 1. 17:41
 2/4 anonim ***** válasza:
Engem nem izgatna hogy kulsoleg nem jon be szeretnem es kesz szerintem felejtsd el mert ennek igy rossz vege lenne vagy kedveld meg a kulsojet
2016. márc. 1. 17:52
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem csúnya egyáltalán, csak hogy is mondjam..nem egy hétköznapi lány maradjunk ennyiben
2016. márc. 1. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
ha csak nem hétköznapi, akkor mi a baj? Örüljél ennek! :)
2016. márc. 1. 18:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!